Márton Tiborné

2014. május 01. - 17:52

Tisztelt Doktor Úr!

Ezúton is szeretném megköszönni az önzetlen segítségét amellyel lehetővé tette egy tinilány számára, hogy teljes értékű nőnek érezze magát.

Szeretném esetünket megosztani az olvasókkal. A lányom fejlődési rendellenességgel született. Az egyik melle nem fejlődött ki. Ahogy nőtt ez mindinkább zavarta olyan mértékben, hogy komoly lelki problémái lettek. Több orvosnál is jártunk de megnyugtató választ, illetve segítséget sehol nem kaptunk. Privát orvost a mi anyagi lehetőségeink nem engedik sajnos. Hosszas keresgélés után rátaláltam az interneten Pataki doktorra akiről nagyon sok jót olvastam mind szakmailag, mind emberileg. Magánpraxisa mellett még mindig dolgozik szakrendelésen ahol a hozzánk hasonló sorsú embereken segít.

Megkerestük és azonnal tudtuk, hogy jó helyen vagyunk. Ekkor a lány még csak 15 éves volt így folyamatos ellenőrzés mellett 2 év múlva került sor a beavatkozásra. A közös megbeszélés után a saját zsírral való feltöltést választottuk. Ez viszonylag még új eljárás és nem garantált olyan tökéletes végeredményt mint pl: az implantátumnál de ha a szervezet befogadja akkor mindenképp természetesebb.

A műtét remekül sikerült. A beépült zsírsejtek aránya nagyon jó. A lány néhány hónap alatt testileg és lelkileg is rengeteget változott. Bár még szükség van egy második beavatkozásra, de ezt már bizakodva várjuk.

Nagyon hálásak vagyunk a doktor úrnak aki lehetővé tette ezt számunkra és mindvégig segített nekünk.
Jó lenne ha sok ilyen orvos dolgozna még az egészségügyben aki ennyire elhivatott.
Kiváló szakember és nála empatikusabb orvossal még nem találkoztam.

Még egyszer köszönjük!

Márton Tiborné


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.