M. Márta

2012. szeptember 03. - 11:54

A műtét alatti ellátásról írnék pár szót. A Kútvölgyi Prémium Klinikanak rendkívül jól felszerelt, a legmodernebb eszközökkel.
A környezet, és az ott dolgozók kedvessége megalapozta ottlétem alatt a nyugodt környezetet. Talán ezért sem izgultam igazán műtét előtt.
Műtét után ébredéskor fájdalmat még nem éreztem. Külön köszönetet szeretnék mondani, amiért privát szobába kerülhettem,
hiszen így még inkább úgy éreztem, igazán törődnek a beteggel. Személy szerint azért is örültem ennek, hisz ha az ember beteg vagy elesett állapotban vagy, nem szereti ha sokan látják, mászkálnak körülötte.
A szobám komfortos volt, légkondi, plazma tévé, saját fürdőszoba, a kilátás csupa zöldre. Meglepődtem az étel kínálattal kapcsolatban. Mintha legalábbis étteremben lettem volna, a főételre vonatkozóan, igazán változatos, és rendkívül finomak voltak.
Nagyobb étvágyam volt ottlétem alatt mint általában. Az ételek minősége is kiváló volt, és a mennyiség is, úgy vettem észre, odafigyelnek az egészséges táplálkozásra.
Az ággyal kapcsolatban, az első szobában a távirányítós mivolta szimpatikusabb volt, illetve a tény, hogy az ágy magassága/mélysége is állítható volt, mint a karos háttámlás megoldás. Egyrészt ugye könnyebben hozzáférhető volt, semmilyen erőkifejtést nem nagyon kellett tennem a gomb megnyomásához, ami műtét után kifejezetten kellemes volt.
Összességében nagyon elégedett voltam a 2 nap alatt az ellátással és a bánásmóddal is, sikerült kellemesebbé tenni a lábadozást!
Köszönet ezért minden dolgozónak!

Maradok tisztelettel:


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.