Dona5

2012. február 04. - 17:58

Superlativusokban tudok csak nyilatkozni Pataki doktorról. Mellnagyobbításhoz kerestem olyan plasztikai sebészt, akinél garantált a tökéletes végeredmény.

A doktor urat olyan hölgy ajánlotta, aki hozzá már egy rosszul sikerült mellplasztika utáni korrekcióra jelentkezett és gyönyörű lett a végeredmény. Arra, hogy más plasztikai sebészhez is elmenjek konzultációra, nem is gondoltam Pataki doktorral való első találkozást követően. A doktor úr (és asszisztenciája) mind az első konzultáció során, mind azt követően lenyűgözött szakmai hozzáértésével és emberségével. Még a hónapokkal előre leegyeztetett műtéti időpont előtt is sikerült beszúrni egy konzultációt és még tudtam egy kicsit variálni. Nagyon megnyugtatónak tartom, hogy ennyi kontroll vizsgálatra tudok visszamenni a műtét után, ahol mindig van idő átbeszélni a kérdéseket (nincs az a futószalag érzése az embernek). Nincsenek hirtelen felbukkanó költségek.
Na és persze a lényeg, tökéletesek lettek az új melleim.

Nem volt célom olcsó megoldást keresni, minőséget akartam és meg is kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom Pataki dokort!

Dona5


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.