Dona5

2012. február 04. - 17:58

Superlativusokban tudok csak nyilatkozni Pataki doktorról. Mellnagyobbításhoz kerestem olyan plasztikai sebészt, akinél garantált a tökéletes végeredmény.

A doktor urat olyan hölgy ajánlotta, aki hozzá már egy rosszul sikerült mellplasztika utáni korrekcióra jelentkezett és gyönyörű lett a végeredmény. Arra, hogy más plasztikai sebészhez is elmenjek konzultációra, nem is gondoltam Pataki doktorral való első találkozást követően. A doktor úr (és asszisztenciája) mind az első konzultáció során, mind azt követően lenyűgözött szakmai hozzáértésével és emberségével. Még a hónapokkal előre leegyeztetett műtéti időpont előtt is sikerült beszúrni egy konzultációt és még tudtam egy kicsit variálni. Nagyon megnyugtatónak tartom, hogy ennyi kontroll vizsgálatra tudok visszamenni a műtét után, ahol mindig van idő átbeszélni a kérdéseket (nincs az a futószalag érzése az embernek). Nincsenek hirtelen felbukkanó költségek.
Na és persze a lényeg, tökéletesek lettek az új melleim.

Nem volt célom olcsó megoldást keresni, minőséget akartam és meg is kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom Pataki dokort!

Dona5


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!