B. Fruzsina

2012. szeptember 16. - 11:19

Tisztelt Plasztikai Sebészet ! Tisztelt Doktorok Urak!

Ez úton szeretnék visszajelzést adni a Kútvölgyi Premium Egészségközpont Plasztikai Sebészetén töltött időről és az általam tapasztalt ellátás színvonaláról.

Műtétemet megelőzően két héttel oldott hangulatú konzultáción vettem rész a gellérthegyi rendelőben, mely során részletesen átbeszélhettem a plasztikai sebészekkel kívánságaimat és minden mást.
2012. március 27-én a reggeli órákban érkeztem plasztikai műtétre a Kútvölgyi Premium Egészségközpontba. Barátságos környezet fogadott, kedves segítőkész személyzettel. A Klinika berendezése, értem ez alatt a recepciót, a várót és a szobákat az általam eddig tapasztalt legmagasabb színvonalon van, modern, ízléses, harmonikus, tiszta és bizalomkeltő. A magas színvonalú fogadó környezet esetemben sokat segített a beavatkozást megelőző stressz leküzdésében, a Klinika külső megjelenése az ott dolgozó emberek hozzáértését is sugallta. Ebben az első benyomásban nem is kellett csalódnom az ott töltött közel 30 óra alatt.
A nővérek és a szülésznők rendkívül kedvesen, figyelmesen bántak velem, senki nem éreztette, vagy utalt rá, hogy szépészeti beavatkozáson esem át, amit külön értékeltem.
A szoba felszereltsége minden igényt kielégít, a szállodákhoz hasonlóan tusfürdőt, törölközőt, köntöst, hálóruhát, papucsot, fogkefét és fogkrémet is tartalmaz, így gyakorlatilag az általam összekészített és magammal vitt higiénia csomagra nem volt szükségem.
Laikus szemmel nézve a műtő és környezete szintén nagyon bizalomkeltő és megnyugtató volt. A jelenlévő nagyszámú személyzet kedvesen, gyorsan tette a dolgát, úgy tűnt mindenki tudja a helyét és a feladatát. A plasztikai sebészek és a műtős személyzet messziről nézve is láthatóan összeszokott csapat. Köszönhetően a nővérek figyelmes biztatásának először fordult velem elő, hogy operáció előtt nem éreztem magam kiszolgáltatottnak. Korábbi tapasztalataim a kórházi műtőkkel kapcsolatban meglehetősen kellemetlenek voltak. Leginkább a hideg levegő, a kényelmetlen műtőasztal és a szoros, bevágó rögzítések maradtak meg bennem, valamint az az érzés, hogy tárgyként kezelnek. A Premium Plasztikai Sebészet műtőjében emberi lénynek éreztem magam, akivel törődnek, és akinek a jó közérzete mindenki számára fontos.

Szeretném ezúton megköszönni a Doktor uraknak az alapos és részletes felvilágosítást, amit a műtét előtt kaptam, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nyugodtan és minimális kételyekkel vessem magam alá az eljárásnak. Utolsó aggodalmamat Pataki Doktor oszlatta el megerősítvén az általam választott műtéti eljárás helyességét. Külön köszönet érte.

Az operáció után az őrző szobában ébredtem, a kórház személyzete töretlen figyelemmel és kedvességgel vett körül, csakúgy, mint korábban. Mivel vegetáriánus vagyok, külön ételt készítettek számomra és mindent megtettek azért, hogy az altatásból adódó kellemetlenségeket (émelygés, szédülés) csökkentsék. Saját kérésemre itt töltöttem az éjszakát is és az engem ellátó éjszakás nővérről is csak jót tudok mondani. Hívás nélkül a legkisebb mocorgásra az ágyamnál termett, kísérgetett a mosdóba, igazgatta a párnámat és többször átcserélte az átvérzett ágyneműt is.

Összefoglalva a fentieket a Kútvölgyi Premium Egészségközpontban létrehozott magánklinika és a Plasztikai Sebészet magas színvonalú ellátást nyújt professzionális környezetben, és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Fél év telt el a műtétem óta. A műtéti eredménnyel, a rejtett hegekkel férjem is és én is nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve.

Tisztelettel és köszönettel:

B. Fruzsina

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.