Ádám

2018. december 01. - 11:51

Szexuális életünk gyermekeink megszületését követően megváltozott. Éreztük, hogy nejem – a szülést követően némileg megváltozott – adottságaihoz nekem is alkalmazkodnom kell.

Annak ellenére, hogy a beavatkozást megelőzően sem volt problémám a méretemmel, úgy éreztük, hogy némi vastagítás mindkettőnk örömét fokozni fogja. Így került képbe a Prémium Plasztikai Sebészeti Klinika, ahol hallomás alapján tudtam, hogy saját zsírral, illetve hialuronsavval sikeresen tudják növelni a pénisz vastagságát.

Természetesen volt bennem izgalom, ami az első személyes megbeszélés során teljesen elmúlt. A beavatkozást megelőző konzultáció során Pataki doktor úr és munkatársai részletesen tájékoztattak a beavatkozás menetéről, illetve a várható eredményről. A beszélgetés tárgyilagos és maximálisan empatikus volt, végig komfortosan éreztem magam.

Maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes volt, eltekintve az érzéstelenítő injekció beadását kísérő vitathatatlanul kellemetlen érzéstől, ami azonban nem haladja meg a fogorvosi székben tapasztalt fájdalmat. Azaz abszolút kibírható.

Nálam alkatomnál fogva nem volt lehetőség saját zsír visszapótlására, a feltöltést így hialuronsavval kellett megoldani. A folyamat nem tartott tovább fél óránál, melyet követően saját lábamon hagytam el a klinikát. Fájdalmat a fájdalomcsillapító hatásának elmúlását követően sem éreztem.

Korábban – a konzultáció során – részletes tájékoztatást kaptam a feltöltést követő tennivalókról, azaz két hétig tartózkodó, kímélő életmódot kellett követni, utána minden visszaállt az eredeti kerékvágásba.

Az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok. Házaséletemhez megnőtt önbizalommal tértem vissza. Köszönöm Pataki doktor úrnak és kollégáinak! Egyben bátorítom hasonló helyzetben lévő férfitársaimat, hogy amennyiben hasonló gonddal küzdenek, forduljanak tanácsért a Premium Plasztikai Sebészethez.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.