Vendégkönyv

Ádám | 2018. december 01. | Dr. Pataki Gergely

Szexuális életünk gyermekeink megszületését követően megváltozott. Éreztük, hogy nejem – a szülést követően némileg megváltozott – adottságaihoz nekem is alkalmazkodnom kell.

Annak ellenére, hogy a beavatkozást megelőzően sem volt problémám a méretemmel, úgy éreztük, hogy némi vastagítás mindkettőnk örömét fokozni fogja. Így került képbe a Prémium Plasztikai Sebészeti Klinika, ahol hallomás alapján tudtam, hogy saját zsírral, illetve hialuronsavval sikeresen tudják növelni a pénisz vastagságát.

Természetesen volt bennem izgalom, ami az első személyes megbeszélés során teljesen elmúlt. A beavatkozást megelőző konzultáció során Pataki doktor úr és munkatársai részletesen tájékoztattak a beavatkozás menetéről, illetve a várható eredményről. A beszélgetés tárgyilagos és maximálisan empatikus volt, végig komfortosan éreztem magam.

Maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes volt, eltekintve az érzéstelenítő injekció beadását kísérő vitathatatlanul kellemetlen érzéstől, ami azonban nem haladja meg a fogorvosi székben tapasztalt fájdalmat. Azaz abszolút kibírható.

Nálam alkatomnál fogva nem volt lehetőség saját zsír visszapótlására, a feltöltést így hialuronsavval kellett megoldani. A folyamat nem tartott tovább fél óránál, melyet követően saját lábamon hagytam el a klinikát. Fájdalmat a fájdalomcsillapító hatásának elmúlását követően sem éreztem.

Korábban – a konzultáció során – részletes tájékoztatást kaptam a feltöltést követő tennivalókról, azaz két hétig tartózkodó, kímélő életmódot kellett követni, utána minden visszaállt az eredeti kerékvágásba.

Az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok. Házaséletemhez megnőtt önbizalommal tértem vissza. Köszönöm Pataki doktor úrnak és kollégáinak! Egyben bátorítom hasonló helyzetben lévő férfitársaimat, hogy amennyiben hasonló gonddal küzdenek, forduljanak tanácsért a Premium Plasztikai Sebészethez.

| 2016. április 30. | Dr. Pataki Gergely

15 hèttel a beavatkozàs utàn örömmel jelentkezem. Teljesen panaszmentes vagyok. Elozo, egy eve mashol vegzett mutetem utan egy percet ‎sem orulhettem.

Most nagyon boldog vagyok.
Csatolok nehàny kèpet a jelen àllapotomròl.

Üdvözletemet küldöm minden kedves Munkatàrsanak!

| 2015. október 14. | Dr. Pataki Gergely

Három gyermek több, mint öt év anyatejjel táplálását követően mellplasztikára volt szükségem. Jártam pár plasztikai sebésznél, az utolsó Dr. Pataki Gergely volt, mert már nem keresgéltem tovább… Az első konzultáció alkalmával megfogott szakmai magabiztossága, amely nagyon fontos volt számomra, hiszen én annyira bizonytalan voltam… Kedves volt, sok időt szánt rám és minden kérdésemre készséggel válaszolt.

A mellplasztikai műtétem kb. 3 hónapja volt, de már semmilyen módon nem gátol a korábbi életvitelemben, teljes értékűen sportolhatok is.

Amit kiemelnék Pataki doktorral kapcsolatban, hogy azon kevesek közé tartozik, aki világszínvonalú eszközökkel dolgozik, például nagyon drága egyszer használatos lézerszikét használ, amely a gyorsabb és szebb gyógyulást segíti elő. A Szent Lukács kórházban volt a műtét nagyon segítőkész és szakértelemmel rendelkező csapattal. A műtétet követően azonnal bejött Pataki doktor és elmondta, hogy milyen jól sikerült a műtét! Olyan gyönyörű lett a végeredmény amilyenről még álmodni sem mertem!!!

Amiért még nagyon hálás vagyok neki, hogy kislányom arcán keletkezett sebet (melyet a János kórházban nagyon csúnyán varrtak össze) a legnagyobb figyelemmel igyekszik helyreállítani nem kímélve fáradtságot, időt. El tudom képzelni, hogy a bangladesi karitatív tevékenysége közben is ugyanezzel a lelkesedéssel és fáradhatatlan türelemmel gyógyítja a több ezer kis beteget!

Én mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani Pataki doktort és kollégáit!

| 2015. január 01. | Dr. Pataki Gergely

Szeptemberben volt mellplasztikai és fül mütétem.

Tubuláris, (cső) melleim voltak, amiből a Dr. Pataki Gergely csodálatos melleket varázsolt nekem,álmodni sem mertem hogy ilyen szép lesz.Testemmel arányos, természetes, a hegeim is szép vékonyak és halványak.
A füleimet régen fül tágítóval kitágitottam és nem tudott összeforrni, és a fülemben egy nagy lyuk volt. A Doktor úr nagyon szépen összevarrta és már nem is látszik ott a heg.

Orvosi munkán túl emberileg is nagyon sokat segített.

Emberileg és szakmailag is fantasztikus.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

T. Sz. Andrea | 2014. december 22. | Dr. Pataki Gergely

2006-ban, 20 éves koromban csomókat tapintottam a melleimben. Hamarosan felkerestem egy radiológus szakorvost, aki megállapitotta, hogy mindkét mellemben, összesen 4 fibroadenóma (jó indultú daganat) található. Méretét és szerkezetét tekintve a doktornő éves kontrollt javasolt. Hozzányúlni ekkor és az ezt követő 8 évben nem kellett. 2014-ben, gyermekem megszületését követően azonban éreztem, hogy a jobb mellemben lévő csomó nagyon megnőtt.

Ekkor onkológiára, vérvételre is elküldtek és bár megállapitották, hogy továbbra is jó indulatú daganatokról van szó, egyik mérete miatt annak eltávolitását javasolták. A korábbi években 9 mm-esnek mért daganat 40 mm-es lett. Több sebész orvosnál is megfordultam ekkor állami kórházban és minden esetben azt mondták, hogy a mellem felső részén történő vágással kimetszik a fenti fibroadenómát és szokásos eljárásként még a környező területet is. Tekintve, hogy egyébként sem rendelkeztem nagy mellekkel és több, mint 4 cm-es terület eltávolitásáról beszéltek, ami nem életmentő volt szerencsére, de szükségszerű, kétségbe estem, hogy ezután hogy fogok kinézni? Gyakorlatilag csonkított fél mellel, 27 évesen…

Ezt követően több fórumot, ajánlást, cikket elolvasva felkerestem Dr. Pataki Gergelyt. Az első konzultáción is nagyon szimpatikus volt, megértette, hogy fontos amellett, hogy első az egészségem, az is, hogy az elkövetkező remélhetőleg sok évben nőies maradhassak és ne gátlásokkal teli, mellét a férje elöl is rejtegető nő. A közel egy órás konzultáció alatt alaposan tájékoztatott az állapotomról, minden kérdésről, ami bennem felmerült, tisztán felvázolta a lehetőségeket és végül az alábbi, lehető legideálisabb opció mellett döntöttünk.

2014 októberében került sor a műtétre, mely során a Pataki doktor úr, mind a négy fibroadenómát eltávolitotta a melleimből, a csomók helyét az ekkor a has és deréktájról leszivásra került saját zsírral feltöltötte, valamint a tökéletes esztétikai eredményért egyidejűleg implantátumokat is behelyezett. Mindezt mellek alatti, vékony kis vágással. A kórházban nagyon jó ellátásban, ápolásban volt részem, kedvesek, figyelmesek voltak a nővérek. Pataki doktor is többször bejött, hogy tájékozódjon hogylétem felöl.

A végeredmény fantasztikus lett! A pszichésen is sok gondot okozó, fájó, növekvő csomóknak hűlt helye és hála a fenti megoldásnak, nyoma sincs egyáltalán. Kinézetre, méretre, tapintásra, közérzetre is tökéletes lett, sokkal szebb is, mint valaha is volt! Dr. Pataki Gergely túl azon, hogy tökéletes „munkát végzett”, mentálisan is nagyon sokat segített. Nem éreztem, hogy bármit is rám akar erőltetni,mindent lépésről-lépésre megbeszélt velem. A műtét előtt, a kórházban és azóta is folyamatosan figyelt rám, minden kérdésemre nyugodtan válaszolt. Ő volt az első orvos, aki olyan légkört teremtett, hogy azonnal megbíztam benne.

Nagyon hálás vagyok érte és nyugodt szivvel ajánlom mindenkinek a doktor urat és csapatát!

T. Sz. Andrea

Bernadett | 2014. június 14. | Dr. Pataki Gergely

Sesternica mi odporúčila kliniku v Budapešti Pataki Plasztika, Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet. Rozhodnutie pre túto kliniku sa vyplatilo.
Prsia vyzerajú veľmi prirodzene a iba s minimálnymi jazvami, ktoré takmer nevidno. Celý personál bol ochotný, trpezlivý a neustále priateľský ku každému. No a predovšetkým doktor Pataki je ochotný odborník, príjemný a poskytuje všetky informácie. V tejto klinike používajú implantáty špičkovej kvality Natrelle Premium implantáty na báze gélového silikónu, ktoré vyzerájú aj na pohľad aj na dotyk veľmi prirodzene. Na rýchlejšie hojenie jaziev poskytujú silikónové prúžky.
Som veľmi spokojná nielen s prevedením zákroku, ale aj s konzultáciou a kontrolami. Túto kliniku vrelo odporúčam.

Bernadett

 

Márton Tiborné | 2014. május 01. | Dr. Pataki Gergely

Tisztelt Doktor Úr!

Ezúton is szeretném megköszönni az önzetlen segítségét amellyel lehetővé tette egy tinilány számára, hogy teljes értékű nőnek érezze magát.

Szeretném esetünket megosztani az olvasókkal. A lányom fejlődési rendellenességgel született. Az egyik melle nem fejlődött ki. Ahogy nőtt ez mindinkább zavarta olyan mértékben, hogy komoly lelki problémái lettek. Több orvosnál is jártunk de megnyugtató választ, illetve segítséget sehol nem kaptunk. Privát orvost a mi anyagi lehetőségeink nem engedik sajnos. Hosszas keresgélés után rátaláltam az interneten Pataki doktorra akiről nagyon sok jót olvastam mind szakmailag, mind emberileg. Magánpraxisa mellett még mindig dolgozik szakrendelésen ahol a hozzánk hasonló sorsú embereken segít.

Megkerestük és azonnal tudtuk, hogy jó helyen vagyunk. Ekkor a lány még csak 15 éves volt így folyamatos ellenőrzés mellett 2 év múlva került sor a beavatkozásra. A közös megbeszélés után a saját zsírral való feltöltést választottuk. Ez viszonylag még új eljárás és nem garantált olyan tökéletes végeredményt mint pl: az implantátumnál de ha a szervezet befogadja akkor mindenképp természetesebb.

A műtét remekül sikerült. A beépült zsírsejtek aránya nagyon jó. A lány néhány hónap alatt testileg és lelkileg is rengeteget változott. Bár még szükség van egy második beavatkozásra, de ezt már bizakodva várjuk.

Nagyon hálásak vagyunk a doktor úrnak aki lehetővé tette ezt számunkra és mindvégig segített nekünk.
Jó lenne ha sok ilyen orvos dolgozna még az egészségügyben aki ennyire elhivatott.
Kiváló szakember és nála empatikusabb orvossal még nem találkoztam.

Még egyszer köszönjük!

Márton Tiborné

Andrea | 2014. március 30. | Dr. Pataki Gergely

Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak, hogy megvalósították az álmomat. Minden szinten felülmúlták a képzeletemet. Úgy érzem tökéletesen sikerült a plasztikai műtétem, másoknak is ezt a boldogságot kívánom amit most én érzek. Végre helyreállt a harmónia a testem és a lelkem között, és ez fantasztikus érzés.

Ezúton is szeretném elmesélni a doktor úrhoz vezető utamat.

Plasztikai sebész és plasztikai sebész között igen nagy különbségeket véltem felfedezni, mint emberileg mint szakmailag. Azért tartom ezt fontosnak leírni, mert én szerencsésen megtaláltam az orvosomat, viszont ehhez elég viszontagságos út vezetett. Érdemes körültekintően, türelemmel foglalkozni ezzel a kérdéssel hiszen esztétikai műtétről van szó.

Egyik ismerősöm tavaly műtette meg a melleit. Nagyon elégedett volt vele. Hosszasan mesélt róla, orvosi központ, esztétikai tanácsadónők, luxus rendelők, ingyenes konzultáció, színes prospektusok, rádió reklámok, szóval teljesen meggyőzött. Mivel én is már régóta szerettem volna nagyobb kebleket, máris kértem egy időpontot. A hely tényleg olyan volt, mint amilyennek az ismerősöm mondta. A tanácsadónő kedves volt egyben határozott is, mondta pont akció is van, de csak ha előleget fizetek. Kiszámolta mennyivel jobban járok és tényleg határozottan jobb összeg jött ki. Befizettem az előleget ami hat számjegyű volt (kártyával is lehet fizetni), és ezzel már időpontot is kaptam a műtétre. Eztán bekísért az orvoshoz. Az orvos pár percben elmondta hogy mivel dolgoznak és honnan ültetik be, majd mért. Mondott egy méretet, amivel nem voltam megelégedve…(320cm3) mivel az ismerősömnek is nagyobbat ültetett be (345cm3) amit én kicsinek találtam, főleg hogy ő alacsonyabb és vékonyabb is. Ráadásul a két mellem között különbség is adódott így kérdeztem, hogy mért egyforma méretet ajánl? Azt mondta, hogy ő nem látja a különbséget…

A vizsgálat szerint kerek implantátumot javasolt, az anatómiairól említést sem tett. Közöltem a kívánságomat a doktorral, én anatómiai implantátumra gondoltam, hogy minél természetesebb legyen a forma. Az orvos közölte, hogy csak kerek implantátummal dolgoznak, mert az biztosan nem fordul el, és mivel én sportolok, nekem ez kell!

Ekkor kezdtem elveszteni a hitemet, biztos hogy a jó helyen vagyok?

Kedvetlenül jöttem el. Másnap felhívtam a tanácsadónőt, közöltem vele a kétségeimet. Ő nyugtatgatott, hogy az orvos nagyon profi, tudja mit csinál, és higgyem el minden rendben lesz, hiszen az ismerősöm is meg volt elégedve. Ezzel elbúcsúzott tőlem, mert elmondása szerint sokan vártak rá…

Szóval továbbra is maradtak a félelmeim. Ezek után arra a következtetésre jutottam, hogy beszélek másik plasztikai sebésszel, hátha bennem van a hiba, és rosszul ítélem meg a helyzetet. Találtam is egy másik, elismert orvost. Az internetes oldalán reklámozott egy 3D vizualizációs lehetőséget, amivel megtervezhető hogy mekkora méret szükséges és hogy fognak kinézni az új mellek. Na, mondtam ez kell nekem! Elmentem hozzá a megbeszélt időpontra, szép környezetben 2 órát vártam. Miután sorra kerültem bemutatkozott, és leültetetett magával szemben. Elkezdte mondani amit már részben hallottam, tehát a beültetés helyét, stb. Hallgattam szépen, nyugodtan. Kb. 10 perc után feltűnt hogy mindig fölém néz. Megfordultam, és egy TV-t láttam, amelyen képek mentek sorban, Ő ezek alapján magyarázott. Megkérdeztem miért ültetett háttal, nem kellett volna esetleg nekem is látnom az illusztrációkat? Kérésemre, hogy nézzük meg még egyszer, azt válaszolta hogy már mindent elmondott, és fáradjak át a másik rendelőbe, ott fog mérni. Ő már anatómiai implantátumot javasolt (itt már nem volt akadálya hogy sportolok…). Viszont a mérettel itt sem voltam megelégedve, kicsinek találtam (220 cm3). Még kisebbet mondtak, mint az első helyen, ezen nagyon meglepődtem. Aztán már fotóztak is a vizualizációs programhoz. Vártam 1 órát ekkor a tanácsadó hölgy közölte, hogy nem igazán tudják megcsinálni. Tehát amit látok az csak közelítő lesz, és csak a méretet figyeljem. Mondtam hogy OK, látni szeretném. Bár ne láttam volna… Mutatott egy eltorzított pixeles képet amitől megriadtam. Ha nem lett volna rajtam nyaklánc biztos azt mondom, hogy ez nem az én mellem…(ez nem vicc). Így nagyon ideges lettem, mert már 3,5 órája voltam ott a semmire. Annyiból humánusak voltak, hogy nem kellett kifizetni a “látványtervet”.

Innen már úgy jöttem el, hogy meg se műtsenek sehol!

Ezután a kudarc után 1 hétig nem foglalkoztam a témával, eldöntöttem hogy nem csináltatom meg a melleimet.

Ekkor eszembe jutott, hogy én befizettem az első helyen az előleget ami nem kevés pénz, szeretném lemondani a műtétet és visszakapni legalább valamennyit az összegből. Szerződésem volt az orvosi központtal, hiszen már az első alkalommal a kezembe nyomták az akció érvényességére hivatkozva. Elkezdtem újra hívni a tanácsadónőt. Elmondtam hogy mire jutottam, ezen teljesen meglepődött és közölte, hogy ez nem így megy, menjek be hozzá és megbeszéljük. Már másnapra kaptam időpontot a konzultációra. A tanácsadó hölgy határozott, és nagyon készséges volt. Mindenáron újabb konzultációt akart szervezni a doktor úrral. Beszéljük át újra a részleteket, a formát, a méretet stb. Azt válaszoltam, hogy alapvető probléma az, hogy csak kerek implantátummal dolgoznak, és én nem azt szeretnék. Hiszen kaptam egy gyönyörű prospektust, amiben mindkettő típus benne van. Erre az volt a válasza, hogy náluk mindenki kerek implantátumot kér, mert az a szép…

Nézzem meg a fotókönyvüket az eddigi munkájukról. Gondoltam, jó nézzük… Minden második fotón láttam, hogy nem kis eltérések vannak a mellek között (ezek lennének a legjobban sikerült munkák…?) Nekem nem tetszettek, ezt közöltem is vele, és hogy egyik sem természetes hatású. Említettem neki, hogy láttam szép fotókat az interneten az anatómiai formával készült galériákban. Erre ingerülten közölte, hogy akkor nem tud mit kezdeni velem. Majd megkérdezi, hogy mit lehet ez ügyben tenni, de akkor azt már nem tudják az akciós áron garantálni. Ő megtesz mindent, és fog hívni amint ezzel tud foglalkozni. Itt már éreztem, hogy nem az lesz amit én szeretnék, hanem más irányítja a dolgokat. Hiszen azért mentem, hogy megszüntessem a szerződésemet a műtétet illetően. Természetesen megint lejárt a rám szánt idő, így mennem kellett. Illedelmesen elbúcsúztak tőlem.

Dühös voltam, hogy megint nem tudtam intézni jóformán semmit. A következő napok kellemetlenül teltek, nem tudtam szabadulni gondolattól, hogy hülyének néznek, és ezt nagyon profin, rutinosan teszik.

Újra telefont ragadva elkezdtem hívni a tanácsadónőt, aki nem vette fel. 2 hétig próbálkoztam, sikertelenül. Többször hagytam üzenetet, majd a facebook-on írtam neki. A privát oldalára írtam, ismerősömre hivatkozva, legyen szíves felvenni a telefont, vagy hívjon vissza amikor kevésbé elfoglalt. Válaszolt, hogy nagyon sokan hívják, sok nem fogadott szám van a telefonján… Erre telefonáltam egy másik számról amit akkor sem vett fel, de legalább visszahívott 🙂 Ekkor megint hosszas győzködésben volt részem. Éreztette velem, hogy én vagyok a problémás egyén. Javasolta, hogy van náluk a központban egy másik orvos és legalább menjek el hozzá, ha nekem a másik nem szimpatikus. Belementem, mert teljesen beszorítva éreztem magamat. A következő napokon azon gondolkodtam, hogyan fogom meggyőzni ezt a másik orvost, hogy ne akarjanak megműteni és töröljék a műtétem időpontját is. Kigondoltam mit fogok mondani, és kértem a recepción a tanácsadónőhöz a vizsgálat utánra konzultációs időpontot is hiszen nála volt a szerződésem. Elmentem a megadott időpontra, természetesen a hely változatlan, csak az orvos változott. Az új orvos már hallotta híremet, jól tájékozott volt. Én elmondtam neki őszintén, hogy én nem tudok innen szabadulni és úgy érzem hogy elsősorban nekik az üzlet a fontos. Nagyon megértő volt, és elismerte hogy ez így van, jól látom.

Ezen nagyon meglepődtem, és mivel ilyen megértő volt, kikértem a véleményét az implantátum formáját és méretét illetően. Miután levetkőztem, azonnal közölte, hogy valóban van különbség a két mellem között, kb 30cm3. Kérdeztem hogy ezt hogy lehet kimérni és hogy mennyi a különbség pontosan? Azt mondta, hogy sajnos náluk nincs lehetőség a pontos mérésre (tehát saccolgatnak jó esetben, vagy beültetik az egyforma implantátumokat…gondolom). Arra a kérdésemre hogy vállalnak-e anatómiai implantátum beültetést, nemleges választ kaptam. Tehát a prospektussal ellentétben, ahol mind a két típus szerepel, valójában mindenkinek csak a kerek implantátumot ültetik be, igaz azt akciósan.

Egyetértettünk abban hogy jobb lesz ha én máshol fogom megműttetni magam.

Végre fellélegeztem.

Megköszöntem, hogy szánt rám időt és mentem a tanácsadónőhöz. A tanácsadónő kedves volt, mint mindig. Ugye milyen helyes a doki? nagyon szeretik ,stb.

Akkor hozzá írjam át a műtétet? Mondtam, hogy nem, mert a doktor úr elküldött. Ezen kikerekedtek a szemei és elég lehangolt lett. Közöltem vele, hogy sajnálom, de nincs bizodalmam egyik orvoshoz sem. Felajánlotta, hogy akkor megrendelnek nekem anatómiai implantátumot és a doktor úr beteszi.

Na itt telt be a pohár: csak nem gondolja komolyan, hogy megműttetem magam egy olyan orvossal, akinek nincs gyakorlata az anatómiai implantátumok terén?

Egyébként pedig kérem vissza az előleget, amit befizettem.

Na, azt pedig nem lehet, jött a válasz, mert ők már kiállították a számlát, és nem áll módjukban sztornózni. Igen, viszont a számla egészségügyi szolgáltatásról szólt, ilyet pedig én nem vettem igénybe, tehát így visszajár a pénz.

Erre azt válaszolta, hogy majd beszél a vezetőséggel, és meglátja mit lehet tenni, majd fog keresni. Mondanom sem kell hogy nem hívott, így megint nekem kellett hívogatni, amikor végül is elértem a központi számon.

Ekkor felajánlotta, hogy a befizetett összeget felhasználhatom egyéb szolgáltatásaikra, pénzt nem tudnak visszaadni, és még örüljek!

Senkinek nem kívánom, hogy hasonlókban legyen része.

Nagyon körültekintően kell utánajárni ha ilyen szolgáltatást veszünk igénybe, hogy valóban azt kapjuk-e, amit szeretnénk. A csili-vili rendelők, és a meggyőző marketing sokszor eltakarja a valóságot.

Ezután a sorozatos kellemetlenségek után kerültem Pataki doktor úrhoz, 2012. szeptemberében, egyik ismerősöm ajánlotta. Javasolta, hogy nézzem meg a facebook profilját is. Így elsőnek ott tájékozódtam róla. Kellemes, külső jegyekben harmonikus és kiegyensúlyozott férfit láttam, nyílt, kedves mosollyal az arcán. Ezután,nagyon meglepett mindjárt az első hír amit róla olvastam: ” Az igazi fizetség a gyógyult betegek mosolya – Dr. Pataki Gergely kettős élete.” (kíváncsivá tett – beleolvastam).

A cikk arról szólt, hogy mit jelent az elhivatottság: itthon Pataki doktor szépészeti beavatkozásokat végez, külföldön pedig a rászorulókat operálja.

Tovább tájékozódva az oldalán láttam, hogy Pataki doktor számos híres modell, szépségversenyző, valamint sportoló plasztikai sebészeként is ismert. Helyreállító műtéteket végez és a Kútvölgyi kórházban létrehozott magán plasztikai sebészeti vezetőjeként esztétikai műtéteket hajt végre. A János kórházban pedig újraindította a gyermekplasztikai ambulanciát. És még a világ legszegényebb országában is létrehozott egy missziót…

Gondoltam, ez mint emberileg mint szakmailag komoly teljesítmény.

Felhívtam a megadott számot, hogy kérjek egy időpontot konzultációra. A hölgy aki felvette kedves volt és segítőkész. Elmagyarázta részletesen, hogy jutok el hozzájuk a Gellérthegy, XI. Számadó utca 6. szám alá. Az időpont a következő hétvégére szólt. A megadott időpontnál kicsit előbb érkeztem a nagyon szép környezetben lévő rendelőbe. Az asszisztens hölgy barátságos és kedves volt, bekísért, majd leültetett és megkínált egy pohár ásványvízzel és biztosított, hogy a doktor úr itt van és időben tud fogadni, csak épp vannak nála. Ültem ott, és egy kicsit jobban szemügyre vettem a környezetemet. Halk jazz zene szólt, kellemes hőmérséklet, szép, ízléses belső építészet, virág az asztalon, tiszta üvegpohár, ásványvíz, higiénikus mosdó, az egész rendelő barátságos, csendes, nyugtató. Egyszer csak nyílt az ajtó és megláttam a Pataki doktort. Az előző hölgyet kikísérte és elbúcsúzott tőle. Hozzám fordult és bemutatkoztunk egymásnak, majd bekísért a szobába, és hellyel kínált.

A doktor úr nyugodt hangvétele, és emberi hozzáállása azonnal szimpatikussá vált. Mindent szépen, türelmesen elmagyarázott, az anyagokat a technikákat a fertőtlenítő és kötszereket az ellátás magas szintű színvonalát, nagyon sokrétű volt a tájékoztatása. Engem is türelemmel meghallgatott, láttam hogy a félelmeimet, amit sikerült összeszednem máshonnan, érdeklődve figyeli és fontos neki az én megnyugtatásom. Úgy éreztem itt több figyelmet és türelmet kapok, mint az előző helyeken. A “konzultáció” több mint egy órásra sikerült, a doktor úr anatómiai implantátumot javasolt. Örültem, hiszen pont ezt a formát szerettem volna. Berajzolta annak helyét és elmagyarázta és lerajzolta nekem is majd számolt és egy Allergan mérettáblázattal összevetette, akkor jöttem rá, hogy biztos lesz nekem való legideálisabb forma és méret. Más méret jött ki, mint az előző helyeket és az asszimmetriát is korrigálni tervezte. Örültem, hiszen pont erre az egyediségre vágytam. Nagyon fontosnak tartottam azt is, hogy hallottam, hogy a Doktor úr már sok sportolót műtött sikeresen. Itt pedig a technika biztosan nagyon fontos.

Úgy távoztam a rendelésről, hogy tudtam Ő az az ember akire teljes szívvel rábízhatom magam.

Ezek után még egy alkalommal jöttem konzultációra. Mindkétszer nagyon kedves volt és türelemmel végighallgatott, újra és újra mindent elmagyarázott és biztosított, hogy nem volt még elégedetlen páciensük.

Eltelt egy kis idő, a doktor úr megint ment november második felében a Bangladesbe segíteni. Amint láttam ez volt a 3. plasztikai sebészeti misszió. Ezt már otthon követhettem a facebook-os oldalán feltett képeken és bejegyzéseken.

Ezután következtek az ünnepek, melyet követett a január és az én műtétem előkészületei, melyben nagyon sok segítséget és lelki támogatást kaptam a Doktor úr asszisztenseitől. Végig éreztem, hogy fontos vagyok, maximálisam odafigyeltek rám. E-mailben még kaptam műtéti beleegyezőket is ill leírást a Kútvölgyi Magánkórház 5. emeletén található részlegről ahol a Prémium Plasztikai Sebészet működik, tájékoztattak a műtőkről, a szobákról, és a műtét menetéről és a műtét utáni teendőkről. Ez nagyon korrekt volt.

2013. január 30. reggel. Eljött a nagy nap!

Megérkeztünk a Kórházba. Kedvesen, barátságosan fogadtak minket. Mindjárt egy nagyon szép 1 ágyas szobát kaptam tusolóval, frissen vasalt ágyneművel.

A doktor úr is már ott volt. Megnyugtatott, hogy mindjárt jön hozzám a szobába. Aláírtam a beleegyező dokumentumokat. Ezután jött a doktor úr és megtörtént a dokumentációs fotózás. Megrajzolta mellkasomon és a hasamon amit kellett. Viccelődött, nyugtatgatott. Pozitív kedélyállapota megint segített, hogy ne izguljak annyira.

Aztán egy aneszteziológus jött be hozzám, feltett pár kérdést, ezután kaptam nyugtatót is, hogy ne izguljak. Kaptam hálóinget , köntöst, papucsot is, gyakorlatilag semmit nem kellett otthonról hoznom.

Majd jött egy másik úr (műtősfiú), aki szintén nagyon kedves volt, és elkísért a műtőbe, ahol már többen voltak. A doktor úr máris szólt, hogy ő hol van, hiszen a sok beöltözött ember közül nem ismertem fel.

Felfeküdtem az asztalra. Mivel meztelenre kellett vetkőznöm, nagyon figyelmes módon letakarták az intim részeimet. Beszéltek hozzám, még meg is dicsérték a sminktetoválásomat.:-) Aztán már csak az ágyamban ébredtem.

Nagyon fáztam, az ápolónők sürögtek forogtak és hozták a dupla paplant és még nagyon sok mindent. Bevallom nem voltam jól, egyáltalán nem, pedig kaptam mindenféle fájdalomcsillapítót és infúziót. A doktor úr is ott volt, és mondta, hogy a műtétem jól sikerült, és minden a legnagyobb rendben van. Ennek örültem természetesen. Fáradt voltam és gyenge, fájdalmam is volt. Eddig úgy gondoltam erős vagyok. Sportolok rendszeresen ezért vállaltam be a mellműtétet és azt a kis zsírleszívást egyben, ami már nem ment le sporttal sem.. Mások állítólag sokkal könnyebben viselik, én pedig ott feküdtem és arra gondoltam, hogy megyek így másnap haza? Egyáltalán mi fog történni a következő 5 percben, kibírom vagy sem… Az nagyon jól esett, hogy a doktor úr 20.30 kor még odajött az ágyamhoz és a férjemmel és velem is próbált beszélgetni. Végül is otthon is lehetett volna a családjával, de Ő ahelyett bent volt a kórházban, és azon igyekezett, hogy csökkentse a fájdalmamat.

Aztán valahogy letelt az ott töltött éjszaka. Reggelre már határozottan jobban voltam. Jött a doktor úr, megnyugtatott hogy minden rendben van, és átkötözött. Elmagyarázta, hogy minden kötszer steril és mennyire fontos a vágás begyógyulását illetően a helyes kötözés és hogy sokat fogjuk egymást látni az elkövetkezendő hetekben. Elmondta milyen gyógyszereket írt fel és hogyan kell szednem őket.

Kis segítséggel felöltöztem (még maradhattam volna) és hazamentünk a megszokott környezetembe, ahol a kiskutyám már nagyon várt..:-)

Otthon az ezt követő napok nehezek voltak. Felülni és lefeküdni is csak segítséggel tudtam az első napokban.

A műtét után néhány nappal viszont már kötéscserére mentem a Pataki doktor úr rendelőjébe, ahogyan még számos alkalommal kontrollra a következő hónapokban.

Most egy évvel vagyok a műtét után. Ahogy az elején írtam, szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak, hogy megvalósították az álmomat. Minden szinten felülmúlták a képzeletemet. Úgy érzem tökéletesen sikerült a plasztikai műtétem, másoknak is ezt a boldogságot kívánom amit most én érzek.

Azóta a Prémium Plasztikai Sebészeten már több szépészeti beavatkozáson vettem részt, és mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok.

Még egyszer köszönöm Doktor Úr!

Andrea

| 2013. december 11. | Dr. Pataki Gergely

Egy plasztikai műtét nagyon komoly döntés, a műtétet végző orvos kiválasztása pedig egyáltalán nem könnyű feladat. Én nagyon örülök, hogy őt választottam, mert egy rendkívül korrekt, megbízható és szakmailag felkészült plasztikai sebészt ismerhettem meg személyében. Az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok, ami véleményem szerint annak is köszönhető, hogy időt nem sajnálva mindig türelmesen meghallgatott, megértette, hogy mi a problémám, pontosan mit szeretnék és ezt hogyan tudjuk megvalósítani. Referenciái számomra meggyőzőek voltak, de azokat csak a személyes konzultáción volt alkalmam megtekinteni. A műtétre a Kútvölgyi Kórház Prémium plasztikai sebészetén került sor, melyről szintén csak pozitívan tudok nyilatkozni.

Huszti Zoltán | 2013. szeptember 30. | Dr. Pataki Gergely

Huszti Zoltán vagyok.

Nagyon kétségbe estem, amikor egyik reggel arra ébredtem, hogy a bal kezem hüvelykujját nem tudom behajlítani, vagy, ha egy óvatlan erőlködéssel mégis, akkor fájdalmasan kattan, és ugyanez történik a visszahajlításnál is. Dr. Pataki Gergely egy kb. 15 perces műtéttel rendbe hozta. Nagyon féltem, mert a rögzítő kötés végleges eltávolítása után még alig tudtam mozgatni az ujjam, de ő azt mondta, hogy ez a természetes állapot, tornáztatással teljesen regenerálódni fog. Négy és fél hónappal a beavatkozás után, már alig észrevehető a funkciós különbség az eredetihez képest. Az operációnál ígért fél éves eredeti állapot visszatérte szerintem igaz lesz. Se a hangszeres játéknál, se a számítógép kezelésénél, se a bevásárlásnál a 7-8 kilós kosár cipelésénél nincsenek már gondjaim. Úgy érzem, jó kezekbe kerültem, akárcsak az a rengeteg beteg, akiket Bangladesben minden évben ingyen operál. Köszönöm!!!

B.Lilla | 2013. szeptember 14. | Dr. Pataki Gergely

Sziasztok!
A műtét elött nagyon zavartak az elálló füleim,ezért nem is tudtam összefogva hordani a hajamat,de miután lassan egy fél éve megműtettem sokkal jobban érzem magam,feltűzve is tudom hordani a hajam.Nagyon örülök hogy rászántam magam a műtétre,nagyon jó döntés volt!
Köszönöm! B.Lilla

B. Fruzsina | 2012. szeptember 16. | Dr. Pataki Gergely

Tisztelt Plasztikai Sebészet ! Tisztelt Doktorok Urak!

Ez úton szeretnék visszajelzést adni a Kútvölgyi Premium Egészségközpont Plasztikai Sebészetén töltött időről és az általam tapasztalt ellátás színvonaláról.

Műtétemet megelőzően két héttel oldott hangulatú konzultáción vettem rész a gellérthegyi rendelőben, mely során részletesen átbeszélhettem a plasztikai sebészekkel kívánságaimat és minden mást.
2012. március 27-én a reggeli órákban érkeztem plasztikai műtétre a Kútvölgyi Premium Egészségközpontba. Barátságos környezet fogadott, kedves segítőkész személyzettel. A Klinika berendezése, értem ez alatt a recepciót, a várót és a szobákat az általam eddig tapasztalt legmagasabb színvonalon van, modern, ízléses, harmonikus, tiszta és bizalomkeltő. A magas színvonalú fogadó környezet esetemben sokat segített a beavatkozást megelőző stressz leküzdésében, a Klinika külső megjelenése az ott dolgozó emberek hozzáértését is sugallta. Ebben az első benyomásban nem is kellett csalódnom az ott töltött közel 30 óra alatt.
A nővérek és a szülésznők rendkívül kedvesen, figyelmesen bántak velem, senki nem éreztette, vagy utalt rá, hogy szépészeti beavatkozáson esem át, amit külön értékeltem.
A szoba felszereltsége minden igényt kielégít, a szállodákhoz hasonlóan tusfürdőt, törölközőt, köntöst, hálóruhát, papucsot, fogkefét és fogkrémet is tartalmaz, így gyakorlatilag az általam összekészített és magammal vitt higiénia csomagra nem volt szükségem.
Laikus szemmel nézve a műtő és környezete szintén nagyon bizalomkeltő és megnyugtató volt. A jelenlévő nagyszámú személyzet kedvesen, gyorsan tette a dolgát, úgy tűnt mindenki tudja a helyét és a feladatát. A plasztikai sebészek és a műtős személyzet messziről nézve is láthatóan összeszokott csapat. Köszönhetően a nővérek figyelmes biztatásának először fordult velem elő, hogy operáció előtt nem éreztem magam kiszolgáltatottnak. Korábbi tapasztalataim a kórházi műtőkkel kapcsolatban meglehetősen kellemetlenek voltak. Leginkább a hideg levegő, a kényelmetlen műtőasztal és a szoros, bevágó rögzítések maradtak meg bennem, valamint az az érzés, hogy tárgyként kezelnek. A Premium Plasztikai Sebészet műtőjében emberi lénynek éreztem magam, akivel törődnek, és akinek a jó közérzete mindenki számára fontos.

Szeretném ezúton megköszönni a Doktor uraknak az alapos és részletes felvilágosítást, amit a műtét előtt kaptam, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nyugodtan és minimális kételyekkel vessem magam alá az eljárásnak. Utolsó aggodalmamat Pataki Doktor oszlatta el megerősítvén az általam választott műtéti eljárás helyességét. Külön köszönet érte.

Az operáció után az őrző szobában ébredtem, a kórház személyzete töretlen figyelemmel és kedvességgel vett körül, csakúgy, mint korábban. Mivel vegetáriánus vagyok, külön ételt készítettek számomra és mindent megtettek azért, hogy az altatásból adódó kellemetlenségeket (émelygés, szédülés) csökkentsék. Saját kérésemre itt töltöttem az éjszakát is és az engem ellátó éjszakás nővérről is csak jót tudok mondani. Hívás nélkül a legkisebb mocorgásra az ágyamnál termett, kísérgetett a mosdóba, igazgatta a párnámat és többször átcserélte az átvérzett ágyneműt is.

Összefoglalva a fentieket a Kútvölgyi Premium Egészségközpontban létrehozott magánklinika és a Plasztikai Sebészet magas színvonalú ellátást nyújt professzionális környezetben, és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Fél év telt el a műtétem óta. A műtéti eredménnyel, a rejtett hegekkel férjem is és én is nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve.

Tisztelettel és köszönettel:

B. Fruzsina

 

M. Márta | 2012. szeptember 03. | Dr. Pataki Gergely

A műtét alatti ellátásról írnék pár szót. A Kútvölgyi Prémium Klinikanak rendkívül jól felszerelt, a legmodernebb eszközökkel.
A környezet, és az ott dolgozók kedvessége megalapozta ottlétem alatt a nyugodt környezetet. Talán ezért sem izgultam igazán műtét előtt.
Műtét után ébredéskor fájdalmat még nem éreztem. Külön köszönetet szeretnék mondani, amiért privát szobába kerülhettem,
hiszen így még inkább úgy éreztem, igazán törődnek a beteggel. Személy szerint azért is örültem ennek, hisz ha az ember beteg vagy elesett állapotban vagy, nem szereti ha sokan látják, mászkálnak körülötte.
A szobám komfortos volt, légkondi, plazma tévé, saját fürdőszoba, a kilátás csupa zöldre. Meglepődtem az étel kínálattal kapcsolatban. Mintha legalábbis étteremben lettem volna, a főételre vonatkozóan, igazán változatos, és rendkívül finomak voltak.
Nagyobb étvágyam volt ottlétem alatt mint általában. Az ételek minősége is kiváló volt, és a mennyiség is, úgy vettem észre, odafigyelnek az egészséges táplálkozásra.
Az ággyal kapcsolatban, az első szobában a távirányítós mivolta szimpatikusabb volt, illetve a tény, hogy az ágy magassága/mélysége is állítható volt, mint a karos háttámlás megoldás. Egyrészt ugye könnyebben hozzáférhető volt, semmilyen erőkifejtést nem nagyon kellett tennem a gomb megnyomásához, ami műtét után kifejezetten kellemes volt.
Összességében nagyon elégedett voltam a 2 nap alatt az ellátással és a bánásmóddal is, sikerült kellemesebbé tenni a lábadozást!
Köszönet ezért minden dolgozónak!

Maradok tisztelettel:

Dona5 | 2012. február 04. | Dr. Pataki Gergely

Superlativusokban tudok csak nyilatkozni Pataki doktorról. Mellnagyobbításhoz kerestem olyan plasztikai sebészt, akinél garantált a tökéletes végeredmény.

A doktor urat olyan hölgy ajánlotta, aki hozzá már egy rosszul sikerült mellplasztika utáni korrekcióra jelentkezett és gyönyörű lett a végeredmény. Arra, hogy más plasztikai sebészhez is elmenjek konzultációra, nem is gondoltam Pataki doktorral való első találkozást követően. A doktor úr (és asszisztenciája) mind az első konzultáció során, mind azt követően lenyűgözött szakmai hozzáértésével és emberségével. Még a hónapokkal előre leegyeztetett műtéti időpont előtt is sikerült beszúrni egy konzultációt és még tudtam egy kicsit variálni. Nagyon megnyugtatónak tartom, hogy ennyi kontroll vizsgálatra tudok visszamenni a műtét után, ahol mindig van idő átbeszélni a kérdéseket (nincs az a futószalag érzése az embernek). Nincsenek hirtelen felbukkanó költségek.
Na és persze a lényeg, tökéletesek lettek az új melleim.

Nem volt célom olcsó megoldást keresni, minőséget akartam és meg is kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom Pataki dokort!

Dona5

Henrietta | 2011. június 20. | Dr. Pataki Gergely

Kedves Dr. úr !

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Önnek és kedves csapatának, mindkét sikeres műtétemért. Abszolút meg vagyok elégedve az eredménnyel és fantasztikusan érzem magam. Dr úrnak és gondoskodó kis csapatának köszönhetően, teljesen megváltozott az életem, amiért örökké hálás leszek.
További munkájához jó egészséget és sok sikert kívánok. Maradjon mindig ugyanúgy figyelmes, segítőkész, jól felkészült, ügyes kezű orvos, hogy minél több embernek adhasson ekkora boldogságot és önbecsülést, mint nekem.
Köszönet mindenért.

Hálás köszönettel : Henrietta

2011.06.20

 

Sz. Katalin | 2011. június 13. | Dr. Pataki Gergely

Tisztelt Doktor Úr!

Ezúton küldöm véleményemet Önről és munkájáról.
Számomra Pataki doktor volt az az orvos, aki első látásra is szimpatikus volt.
A konzultáció után meggyőződtem, hogy a korrektsége, türelme, szakmai tudása nekem a legmegfelelőbb.
A végeredmény magáért beszél. Nem csalódtam.
Köszönettel,
 Sz. Katalin – Budapest

 error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.