Orvosaink válaszolnak

Kérdezzen dr. Pataki Gergely plasztikai sebésztől, illetve nézze meg az eddigiekre adott válaszokat! (Közlés esetén minden esetben megváltoztatjuk a kérdező keresztnevét, illetve szükség esetén szerkesztjük a kérdést, hogy minél informatívabb választ tudjunk adni.)

Itt az érdeklődésének megfelelően tetszőleges kifejezésekre és szóösszetételekre kereshet, pl. „mellnagyobbítás + mellfelvarrás”.


Leggyakoribb témák

Mellplasztika Mellnagyobbítás implantátummal Zsírleszívás Sajátzsír-átültetés Hasplasztika Mommy Makeover Arcplasztika Botox Hialuronsav Szemhéjplasztika Orrplasztika Ajakfeltöltés Hegek kezelése Anyajegy Gyermekplasztika Kézsebészet


Kedves Doktor Úr! Úgy hallottam, hogy a mellimplantátum körüli tokzsugor esélye csökkenthető a műtét után szedett biofilm bontó enzim segítségével. Van ennek valami igazság alapja? Köszönettel, Barbara

Tovább a válaszhoz 2019-05-29

Tisztelt Dr. Fekete Attila! Szeretnék tisztán látni azzal kapcsolatban, hogy az implantátumos mellnagyobbítást követően meddig nem ajánlott teherbe esni a szövődmények miatt? Növeli -e ez a tokzsugor esélyét az ominózus 3-7 hónapban, amiről írtak? Milyen befolyással bírhat ez a gyógyulási folyamatokra? Azzal tisztában vagyok, és elfogadom, hogy a mell alakját nagyban befolyásolja egy terhesség és az azt követő szoptatás. Köszönettel: Lilla

Tovább a válaszhoz 2019-05-29

Kedves Dr. Fekete Attila! Olvastam a bemutatkozását Premium Plasztikai Sebészet honlapján. Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy milyen plasztikai műtéti megoldást ajánlana egy 41 éves nőnek, akinek "összementek" és megereszkedtek a mellei, mert három terhességen, szülésen és szoptatási időszakon van túl? Még nem szedtem össze a bátorságomat egy személyes konzultációhoz, de örülnék egy személyre szóló válasznak! Üdvözlettel, Mariann

Tovább a válaszhoz 2019-05-07

Tisztelt Doktor Úr! Mindig nagyobbak voltak a melleim az átlagnál, sokáig hagytam magam lebeszélni a műtétről, hogy szülés előtt ne...De már 3 éves a kislányom, a méretem 75 DD/E kosár és nagyon utálom. Fáj a hátam, azon kívül rémálom a ruhavásárlás, mert nem vagyok molett, mégsem vehetek fel bizonyos típusú ruhákat a melleim miatt. Tökéletesen rám passzoló inget meg azt sem, tudom, mikor vettem utoljára. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e egy műtéttel a lógást és a méretcsökkentést is kivitelezni és hogy a jelenlegi méretből lehet-e annyit csökkenteni, hogy B/C kosárnál ne legyen nagyobb a mellem. Előre is köszönöm a válaszát. Szimonetta

Tovább a válaszhoz 2019-04-24

Tisztelt Dr. Fekete Attila! Érdeklődni szeretnék, hogy a B-Lite implantátumok tényleg jobbak-e a mellnagyobbításhoz? Miben különböznek a hagyományos implantátumoktól? Nekem kell döntenem, hogy pontosan milyet szeretnék? Tudna ehhez néhány támpontot adni? 25 éves vagyok. Világéletemben picik voltak a melleim, és végre szeretnék egy szép, arányos, alkatomhoz illő méretet. Köszönettel: Zsófi

Tovább a válaszhoz 2019-04-24

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném Öntől kérdezni,hogy öt éve mellnagyobbítást végeztek nekem. Kifizettem félmillió forintot.Az orvost próbáltam hívni,de nem nagyon érem el.Az lenne a kérdésem,hogy kb egy éve elég csúnyán megereszkedtek a melleim,és így már nem igazán tetszik.Ön szerint az árban benne van a korrekció???? Mert az orvos még az elején azt mondta,hogy ismét annyit kellene fizetnem mint az elején.Pedig mikor műtött Ő mondta,hogy nem kell belőle felvarrni én már akkor is láttam,hogy nem lesz valami jó. Nekem annyi pénzem ismételten nem lesz,,,,így meg nagyon nem szeretnék maradni. Várom válaszát: Tisztelettel:Vanda

Tovább a válaszhoz 2010-06-17


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.