vissza az orvosainkhoz

Dr. Szűcs Attila

1997 óta dolgozik a DE OEC Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti klinikán. 2001-ben szakvizsgázott fül-orr-gégegyógyászatból „kiválóan megfelelt” minősítéssel.

Tudományos munkáját 1999-ben kezdte a Northwestern University (Evanston, Illinois, USA) hallásélettani laborjában. Ph.D minősítését is ebből a témából szerezte 2007-ben „kiválóan megfelelt” minősítéssel. 2007-ben Békésy tudományos díjat nyert.

A gyakorlati szakmai specializáció részeként rekonstrukciós sebészeti tevékenységgel kezdett foglalkozni. Plasztikai sebészeti szakvizsgáját 2011-ben szerezte „megfelelt” minősítéssel.

Plasztikai sebészeti szakvizsgájának megszerzése óta dolgozik az egyetemen a plasztikai sebészeti tevékenység fejlesztésével: mind az oktatás, a kutatás és a gyógyító tevékenység területén. Plasztikai helyreállító és esztétikai sebészeti szakrendelést indított a Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán. Fül-orr-gégészeti és plasztikai sebészeti konziliáriusa az egyetem többi intézetének.

2016 június óta a plasztikai sebészeti országos szakképzési grémium tagja.

Speciális műtéti területe a fej-, és nyaki régió esztétikai és rekonstrukciós sebészete (orrplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, arcplasztika). Ezen a területen nemcsak plasztikai sebészeti, hanem több, mint húsz éves klinikai fül-orr-gégészeti tapasztalattal rendelkezik. Egységes egészként tudja vizsgálni és kezelni például az orr esetén az esztétikai és funkcionális szempontokat.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán egyetemi adjunktusi beosztásban dolgozik.

Szűcs doktor úr műtét közben:error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.