vissza az orvosainkhoz

Dr. Jancsó Máté

2012. óta foglalkozik plasztikai sebészettel, akkor még önkéntes segítőként kezdte pályafutását a Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán, ahol jelenleg szakorvosjelöltként dolgozik.

Diplomáját a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán szerezte, és már a szakmai gyakorlatai során ügyelt arra, hogy külföldön is gazdagítsa tudását: 2014-ben Szentpéterváron tanult, 2015 nyarán pedig egy hónapot töltött az Okayama University Hospital Plasztikai Sebészeti Osztályán Yoshihiro Kimata professzor mellett Japánban, ahol egy újfajta rekonstrukciós és mikrosebészeti szemléletet elsajátítva erősítette meg elhatározását, és alakította ki a nélkülözhetetlen alázatot szakmája iránt.

A plasztikai sebészettel olyan szakirányt választott magának, amely egyszerre szolgálja az akut és választott időben történő esetek ellátását, ahol a fejtetőtől a talpig a teljes testfelszínen tud operálni az esztétika és rekonstrukció egymástól el nem választható kettősében.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a különböző eredetű bőrelváltozások és hegek eme kettős szemléletű ellátásában.

Vallja, hogy egy orvos életében a legfontosabb az élethosszig tartó tanulás, így az elmúlt években számos szakmai kongresszuson, különböző továbbképzéseken vett részt, illetve negatív-nyomás terápia és mikrosebészeti témákban nemzetközi kongresszusokon többször is előadóként szerepelt. Szemlélete szerint a megfelelő orvos-beteg találkozás a naprakész szakmai tudás, az egyénre szabott kommunikáció és a kellő informálás révén kialakított nyugodt légkörben ideális, ahol a sikeres együttműködéshez szükséges bizalom elnyerhető: partnerként tekint pácienseire a terápiás döntéshozatal minden fázisában.

A szakképzéséhez szükséges és az állami szférában nem megszerezhető esztétikai tapasztalat elsajátításához a Prémium Plasztikai Sebészetet választotta, ahol az itt dolgozó szakorvosok felügyelete és asszisztenciája mellett teheti teljessé szaktudását. A klinika légköre, a zökkenőmentes csapatmunka, a professzionális hozzáállás és a precíz munkavégzés együtt nyújtják az érdeklődő páciensek számára a legmagasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatást.error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.