vissza az orvosainkhoz

Dr. Fekete Attila

Plasztikai sebész szakorvos

Kiemelt szakterülete a mellnagyobbítás prémium kategóriás mellimplantátummal, a mellkisebbítés és a mellfelvarrás.

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen végzett 1988-ban. A Premium Plasztikai Sebészet mellplasztikai specialistája.

Baleseti sebészeten kezdett dolgozni, fiatal sebészként elsősorban a különböző eredetű szövethiányok pótlásával kezdett foglalkozni.

Mivel ez a terület akkoriban szinte ismeretlen volt hazánkban, egy elnyert nemzetközi ösztöndíj segítségével egy évet töltött tanulmányúton Münchenben, az egyik legnagyobb és leghíresebb plasztikai sebészeti klinikán, ahol sikerült megszereznie azt a tudást, amellyel hozzájárulhatott a debreceni kézsebészet kialakításához, megszervezéséhez.

A német plasztikai klinikán figyelt fel a plasztikai sebészet szinte korlátlan lehetőségeire, így hazatérése után arra törekedett, hogy ebben a lehető legnagyobb tudásra tegyen szert. Elvégezte az ehhez szükséges tanulmányokat, megszerezte a baleseti sebészeti, a kézsebészeti, majd 1997-ben a plasztikai sebészeti szakvizsgáját.

A helyreállító és esztétikai sebészet az utóbbi 20-25 évben végigkísérte életét. Ez a szakmája, a hobbija, az élete.

Permanens munka, továbbképzések, új kihívások jelzik az eddig megtett útját. Szakmai továbbfejlődése érdekében éveket töltött Németországban és Ausztriában, ahol főorvosi beosztása lehetővé tette műtéti palettájának kiterjesztését, színesítését.

A külföldön eltöltött összesen 7 év után meghívást kapott a budapesti Honvédkórház plasztikai sebészeti osztályának vezetésére. 2017. óta ismét itthon dolgozik, ahol az osztály vezetése mellett az eltelt 2 évben sikerült a helyreállító-plasztikai műtéti repertoárt ismét nemzetközi szintre emelni.

Esztétikai-plasztikai műtéteit a Premium Plasztikai Sebészeten végzi. Nagy örömére szolgál, hogy alkotó részese lehet annak a nívós csapatnak, melyet a Premium Plasztikai Sebészet képvisel.

Mellnagyobbításnál elsősorban Polytech és könnyített súlyú B-Lite implantátumokkal dolgozik.

Nemzetközi tapasztalataira támaszkodva állítja, hogy az ország egyik legjobban szervezett és legjobb szakmaiságú klinikáját választja, aki a Premium Plasztikai Sebészetet tiszteli meg a bizalmával.

„Mi azért és úgy dolgozunk, hogy a hozzánk érkező pácienseket a lehető legjobb szakmai ellátás mellett maximális empátiával, diszkrécióval fogadjuk, mindannyiunk teljes megelégedésére. Jó ebben a csapatban dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy pácienseinknek is hasonló a véleményük, a visszajelzések is ezt bizonyítják” – vallja.

→ Bejelentkezés konzultációra ←

Dr. Fekete Attila plasztikai sebész Facebook oldala:

Dr. Fekete Attila plasztikai sebész Instagram profilja:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥇 Working only with premium-quality breast implants during Breast Augmentation. – Dr. Attila Fekete, Premium Plastic Surgery Hungary // 🥇 Csakis prémium kategóriás, minőségi mellimplantátumokkal dolgozunk mellnagyobbításkor. – Dr. Fekete Attila, Premium Plasztikai Sebészet ➡️ Bemutatkozás: https://plasztikai.hu/orvos/dr-fekete-attila 🗓 Időpontkérés / Appointment: +36205127492 / info[at]plasztikai.hu #plasticsurgery #plasticsurgeon #surgery #surgeon #cosmeticsurgery #cosmeticsurgeon #dr #doctor #md #medical #breastimplants #implants @polytechhealth #breastaugmentation #breastsurgery #beautymaker #work #budapest #hungary #clinic #magyarország #mellplasztika #plasztikaisebész #mik #ikozosseg #instagood #healthcare #plasticsurgerycontentnetwork

Dr. Fekete Attila (@mellplasztika) által megosztott bejegyzés,error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.