vissza az orvosainkhoz

Dr. Fekete Attila

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen végzett 1988-ban.

Baleseti sebészeten kezdett dolgozni, fiatal sebészként elsősorban a különböző eredetű szövethiányok pótlásával kezdett foglalkozni.

Mivel ez a terület akkoriban szinte ismeretlen volt hazánkban, egy elnyert nemzetközi ösztöndíj segítségével egy évet töltött tanulmányúton Münchenben, az egyik legnagyobb és leghíresebb plasztikai sebészeti klinikán, ahol sikerült megszereznie azt a tudást, amellyel hozzájárulhatott a debreceni kézsebészet kialakításához, megszervezéséhez.

A német plasztikai klinikán figyelt fel a plasztikai sebészet szinte korlátlan lehetőségeire, így hazatérése után arra törekedett ,hogy ebben a lehető legnagyobb tudásra tegyen szert. Elvégezte az ehhez szükséges tanulmányokat, megszerezte a baleseti sebészeti, a kézsebészeti, majd 1997-ben a plasztikai sebészeti szakvizsgáját.

A helyreállító és esztétikai sebészet az utóbbi 20-25 évben végigkísérte életét. Ez a szakmája, a hobbija, az élete.

Permanens munka, továbbképzések, új kihívások jelzik az eddig megtett útját. Szakmai továbbfejlődése érdekében éveket töltött Németországban és Ausztriában, ahol főorvosi beosztása lehetővé tette műtéti palettájának kiterjesztését, színesítését.

A külföldön eltöltött összesen 7 év után meghívást kapott a budapesti Honvédkórház plasztikai sebészeti osztályának vezetésére. 2017. óta ismét itthon dolgozik, ahol az osztály vezetése mellett az eltelt 2 évben sikerült a műtéti repertoárt ismét nemzetközi szintre emelni.

Nagy örömére szolgál, hogy alkotó részese lehet annak a nívós csapatnak, melyet a Prémium Plasztikai Sebészet képvisel.

Mellnagyobbításnál elsősorban Polytech és könnyített súlyú B-Lite implantátumokkal dolgozik.

Nemzetközi tapasztalataira támaszkodva állítja, hogy az ország egyik legjobban szervezett és legjobb szakmaiságú klinikáját választja, aki a Premium Plasztikai Sebészetet tiszteli meg a bizalmával.

„Mi azért és úgy dolgozunk, hogy a hozzánk érkező pácienseket a lehető legjobb szakmai ellátás mellett maximális empátiával, diszkrécióval fogadjuk, mindannyiunk teljes megelégedésére. Jó ebben a csapatban dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy pácienseinknek is hasonló a véleményük, a visszajelzések is ezt bizonyítják” – vallja.