Férfi intimplasztika, pénisznagyobbítás, péniszvastagítás

A plasztikai sebészet eszköztára megoldást kínál a férfi intimtájék fejlődési rendellenességeinek, sérüléseinek, funkcionális és esztétikai hiányosságainak korrekciójára is.

Péniszvastagítás

Időtartam: 45-60 perc helyi érzéstelenítésben

Ki végzi: plasztikai sebész szakorvos vagy urológus

Kontrollok: 1 hét múlva, 3 hét múlva, fél év után, 1 év után

Szexuális élet: 3 hét elteltével

Beültetett zsírmennyiség: 30-80 cm3

Mennyi tapad meg ebből: 60-80%

Mekkora változást eredményez: 5-15 mm körfogat-növekedés

A férfiak közül sokan érzik nem megfelelő méretűnek, vastagságúnak a nemi szervüket. Ez részben a média és a felnőtt filmek által közvetített – a valóságos átlagtól jócskán felfelé eltérő – képnek tudható be, részben pedig annak, hogy a valós átlaghoz képest is előfordulhat méretbeli alulfejlettség.

Klinikánk élen jár a sajátzsír-átültetéssel végzett testformáló műtétek területén. Több évtizednyi kutatási eredmény és szintén hosszú évekre visszamenő szakmai tapasztalatunk bizonyítja, hogy ezzel az eljárással eredményesen elvégezhető a pénisz vastagítása, mely lényeges optikai nagyobbítást eredményez.

Az eljárás során a más testtájról (pl. hasról) szövetkímélő technikával leszívott zsírt egy speciális feldolgozási eljárást követően apránként befecskendezzük a volumennövelésre váró testrészbe – tehát jelen esetben a péniszbe –, kiemelten ügyelve rá, hogy a zsírsejtek a megfelelő rétegekbe kerüljenek. Ez ugyanis kulcsfontosságú a megtapadásuk szempontjából, amely az eredmény tartósságának a záloga.

Tapasztalataink szerint a körültekintő módon átültetett zsír 60-80%-a hosszú távon, akár évtizedeken át is megmarad.

A szexuális együttlét minősége a páciens és partnere számára is javul, mert a finom érzőideg-végződések a férfi nemi szerv egészén és a női külső nemi szerv megfelelő részein sokkal jobban stimulálódnak. Orvosaink amerikai és német klinikákon szerzett tapasztalatok felhasználásával fejlesztették ki a speciális szövetkímélő technikát, amelyről a konzultáción kaphat bővebb felvilágosítást. Az ár a leszívandó zsír mennyiségétől, minőségétől, helyétől, a pénisz állapotától és az esetleges kísérőbetegségektől függ.

Mikor végezzük el a műtétet? Reális elvárások esetén. Akár kisebb méretű pénisznél, akár normális méretnél, ha a partner többször szült és a hüvelye kitágult, és így méretaránytalanság áll fenn, vagy a páciens egyszerűen csak nagyobb péniszt szeretne.

Hasplasztikával, a szeméremdomb bőrének megfeszítésével még tovább javítható a hímvessző megjelenése.

Mikor nem végezzük el? Ha gyulladás áll fenn, vagy ha korábban hegkeltő anyaggal (műanyag-származékkal vagy vazelinnel) töltötték fel a péniszt, valamint irreális elvárások esetén.

(Kapacitás hiányában ezt a beavatkozást átmenetileg nem végezzük.)

Körülmetélés, fitymaplasztika

A veleszületett fitymaletapadás vagy fitymaszűkület már gyakran gyermekkorban megoldódik a megfelelő műtéti kezeléssel. Ritka esetben viszont csupán a szexuális élet megkezdésekor lehet tapasztalni a kellemetlen tüneteket, ráadásul ilyen elváltozás akár felnőttkorban is kialakulhat.

Az előbőr (preputium) részleges vagy teljes eltávolításával azonban hatékonyan orvosolható a probléma. A fitymaplasztika és a fogalomkörébe tartozó körülmetélés egyszerű rutinműtétnek számít, tehát ambulánsan, helyi érzéstelenítésben el lehet végezni. Felszívódó varratok alkalmazása mellett elkerülhető a varratszedés minimális kellemetlensége is.

Péniszgörbület korrekciója

A veleszületett vagy sérülés miatti hímvessző-görbület minimum 30 fokos irányeltérés esetén számít korrigálandónak, mivel ez már nemcsak esztétikai, hanem funkcionális problémákat is okozhat. Olykor Peyronie-betegség miatt szükséges műtétileg orvosolni a pénisz bőnyéjének zsugorodását.

Hereprotézis beültetése

A férfiaknál egyre gyakoribb a hererák, amelynél a kezelés részét képezheti az egyik vagy mindkét here eltávolítása. Hereprotézis beültetésére ezen kívül akár fejlődési rendellenesség miatt is szükség lehet. Mindez szerencsére egyszerűen megoldható korszerű szilikonprotézisek segítségével.

A plasztikai sebész válaszol

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a pénisznagyobbítás sajátzsírral a hosszt is növeli-e, vagy csak a vastagságot? Köszönettel: Ádám

Tovább a válaszhoz 2016-10-01

Tisztelt Doktor úr! Intim problémával fordulnék Önökhöz. Az a helyzet, hogy a péniszem merev állapotban is alig 11 cm. Ez akadályoz az ismerkedésben, mert félek, hogy a partnerem mit fog hozzá szólni. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen mérettel valaha is teljes életet éljek! Tudnak nekem segíteni? Köszönettel, Erik

Tovább a válaszhoz 2016-03-02


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.