Botox kezelés

A rövid injekciós kezelésnek köszönhetően kisimulnak a dinamikus ráncok, amelyeket az erős izmok aktivitása okoz.

Mi az a „botox”?

A precízen és megfelelő körülmények között alkalmazott Botulinum toxin, azaz a Clostridium Botulinum „A” típusú baktérium által termelt anyag 4-6 hónapra lazítja el azokat a mimikai izmokat, amelyek szerepet játszanak a ráncok kialakulásában. A folyamatos és ismételt mozgatás következtében kialakuló dinamikus ráncok közé tartoznak a homlokbarázdák, a szem melletti szarkalábak, illetve a száj körüli ráncok.

Botox segítségével korrigálható akár a lebiggyedő szájszeglet vagy mosolygásnál túlzottan kivillanó íny is.

Kiváló készítmények – szakavatott kezekben

Klinikánkon többféle prémium minőségű botox készítményt is alkalmazunk, amelyek közül a beadás helyének és a páciens állapotának, igényeinek megfelelően választjuk ki a legmegfelelőbben.

A vékony tűvel, pontosan adagolható Vistabelt elsősorban esztétikai ránctalanításhoz fejlesztették ki, s legapróbb mimikai izmokban is képes elvándorlás nélkül megmaradni. A Botocure ugyanilyen célra való tiszta és hatékony típus. (Dysportot főleg hónalji izzadásgátlásra használunk, mivel nagyobb területek izommozgásának gátlására alkalmas, a Xeomin pedig egyéb orvosi indikáció esetén ideális.)

Többszörös hatás

A botox kezelés előnye, hogy napokon belül kisimulnak tőle a legmarkánsabb ráncok is. Rendszeres adagolás mellett általában egyre ritkábban és egyre kisebb dózisra van szükség, ám a tökéletes eredményhez gyakran érdemes hialuronsav beadásával kombinálni a statikus ráncok egyidejű kezelésére.

A körültekintően beadott botox szép és természetes eredményt ad – az arckarakter megváltozása nélkül, ráadásul kiegészítheti vagy sokáig kitolhatja egyes műtéti jellegű arcplasztikai beavatkozások szükségességét.

A plasztikai sebész válaszol

Még nincs kérdés ebben a témában.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.