Beavatkozások

Itt kaphat bővebb információt a különböző arcplasztikai kezelésekről és műtétekről. Például: ráncfeltöltés hialuronsavval, botox kezelés, ajakfeltöltés, Belkyra injekció, arckontúr-formálás műtét nélkül, bőrfiatalító eljárások, arcplasztika, szemhéjplasztika, orrplasztika, fülplasztika, nyakplasztika, illetve hajbeültetés.

Tovább a beavatkozásokhoz →

A plasztikai sebészet a leggyorsabban fejlődő orvostudományi ágak egyike. A Premium Plasztikai Sebészeten igyekszünk tartani a lépést ezzel a haladással, így a bizonyítottan biztonságos innovatív módszereket, eljárásokat akár az elsők között alkalmazzuk Magyarországon.

Tovább a beavatkozásokhoz →

Ezen az aloldalon tájékozódhat a különféle mellplasztikai műtétekről: mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, külső és belső mellfelvarrás, mellkicsinyítés, mellkorrekció korábbi plasztikai műtét vagy emlődaganat-eltávolítás után stb.

Tovább a beavatkozásokhoz →

A Premium Plasztikai Sebészeten mindig a természetesen szép végeredmény a cél. Ennek szellemében adunk egyénre szabott, komplex tanácsokat a hozzánk fordulóknak, akik szeretnék mérsékelni arcukon és testükön az idő múlásának nyomait.

Tovább a beavatkozásokhoz →

Ezen az aloldalon tájékozódhat a test és a végtagok különböző plasztikai műtéteiről. Például: hasplasztika, hagyományos vagy PAL-zsírleszívás, Body Contouring, Mommy Makeover, karplasztika, fenékformálás, combplasztika, lábszárformálás, férfi és női intimplasztika stb.

Tovább a beavatkozásokhoz →


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.