vissza az előző oldalra

Dr. Magyar Sarolta a MissFit szépségverseny zsűritagjaként

Média
2020. szeptember 09.Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a sportoló hölgyek megmérettetésére szolgáló JutaVit MissFit szépségversenyt. Idén is kiváló sportolói teljesítményű, és egészségtudatos életvitelű hölgyek csokrát ismerhettük meg, akiknek küllemében nem csak gyönyörködhettünk, hanem életfelfogásukból is meríthettünk néhány fogást. MissFit kategóriában az első helyen a 18 éves Rajki Sára, turisztika-marketing szakos hallgató végzett, a második helyezést Nagy Szilvia, egészségfejlesztő edző nyerte el, a harmadik helyezett Pásztor Anita 44 éves életmód tanácsadó édesanya lett.  MissModel kategóriában az első helyet Hetési Violetta nyerte el, aki funkcionális edzőként hozza formába mozogni vágyó vendégeit, akik “unszolására” a versenyre jelentkezett, a második helyet Koncz Patrícia, a Corvinus Egyetem hallgatója nyerte el, akit tapasztalatszerzés és a megmérettetés motivált, a harmadik pedig Szerecz Dalma, a céltudatos, mosolygós Testnevelési Egyetemi hallgató lett.

A rendezvény ismételt kiemelt támogatójaként a Premium Plasztikai Sebészet a két kategória első helyezettjét 200.000 forintos arcesztétikai ajándékutalvánnyal díjazta, melyeket Dr. Magyar Sarolta adott át.

Szívből gratulálunk a győzteseknek és a verseny minden résztvevőjének!

Fotók (Bemer Miklós):Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


Utolsó bejegyzés

Dr. Magyar Sarolta a Miss Bikini szépségverseny zsűrielnöke

Idén Balatonbogláron rendezték meg a rangos Miss Bikini Hungary szépségversenyt, amelynek Dr. Magyar Sarolta, a Premium Plasztikai Sebészet orvosa volt a zsűrielnöke.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.