Vágás a mell alatt

2012-03-04

Tisztelt Doktor úr,miért általában a mell alatt vágnak pár centivel miért nem a redőben?Én azt szeretnem ha a kulcscsontomtól kezdődne a mellem jól fenn legyen ekkor lehet a redőben vágni?de azt szeretném hogy a redőben legyen nagyobbítás után is a vágás. Ha a kulcscsonttól akarom kezdeni a mellet nagy dekoltázs melcsi nélkül is a cél ehhez mi a célszerűbb izom v mirigy alá? üdv andrea


dr. Pataki Gergely

Kedves Andrea !

Optimális esetben mellnagyobbításnál a leendő alsó áthajlási redőbe tervezett metszés ott is marad.

Ez attól függ többek közt, hogy milyen a mellszerkezete (állománya) és mennyire ereszkedik meg a mellállomány az implantátum felett, illetve a terhesség kapcsán és a szoptatási időszakban változik-e, még nagy mértékben a melle stb.

Ma a leggyakrabban alkalmazott eljárás a dual plane, ez alatta azt értjük, hogy az implantátum felső pólusát takarja a széles mellizom, az alsó részét a mírigy.
Egy konzultáció keretein belül lehet csak precízen tanácsot adni, mivel minden eset más és más !

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet
1118 Budapest, Számadó u. 6.
tel.: (+36) 20 512 9192
email: info@drpataki.hu

http://www.drpataki.hu/dr-pataki-gergely
www.facebook.com/plasztikaisebesz

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas

 

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.