Tejcsatorna eltávolítás

2011-02-08

Tisztelt Pataki Doktor! Információt szeretnék kérni. Két hét múlva el fognak távolítani egy tejcsatornát a bal mellemből papilloma miatt. Ez kisműtétnek vagy nagyműtétnek számít-e? Kb mennyi ideig fog tartani? Hogyan zajlik? A műtét OEP támogatott formában, kórházban lesz, gondolom ezért nem volt túl közlékeny az orvos. Megköszönném, ha válaszolna. cl


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

A pontos válaszhoz a mell vizsgálata és a képalkotó, esetlegesen egyéb vizsgálatok eredményei szükségesek. Nem tudom, hogy a kolléga milyen technikát választ! Nem tudom, hogy mekkora az elváltozás. Általában az ilyen beavatkozások nem számítanak nagy műtétnek.
Azt javaslom, hogy a kérdéseket kezelőorvosának tegye fel, hiszen Ő ismeri a leleteket és Önt. Felelőtlenség lenne a részemről bármi egyebet mondani, ha Önt nem vizsgálhattam meg és Ön már döntött arról, hogy kivel és hol végezteti el a beavatkozást.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Szépészeti turizmus

A jövőben Magyarország lehet a célállomás az eddig Thaiföldön magukat plasztikázni kívánó Európaiak számára… (ECHO-TV)