Szilikonmell

2011-10-03

Kedves Doktorur! Nem tudok megbarátkozni a szilikonmellemmel. Barátom unszolására 3 hónapja megcsináltattam, akivel vége a kapcsolatunknak.Megbántam,zavar hogy benn van. Előtte 75b melleim voltak. Ha kivetetem mire kell számítanom? Visszakaphatom a régit? Mirigy alá tettem 280 cc-t. Ön elvállalná a műtétet? Csúnya lesz? Reni


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Sok kérdés felmerül. Lehet, hogy az zavarja, hogy az implantátum a mírígy és nem az izom alatt van….lehet, hogy természetesebbet szeretne…lehet, hogy anatómiás implantátumra való csere a megoldás…lehet, hogy kisebbre….
Én azt javaslom, hogy fogalmazza meg, hogy miben nem tetszik a melle!
Keresse fel plasztikai sebészét, vagy ha úgy dönt akár engem és legyen részletesen átbeszélve az Ön által elvárt forma és méret.
Bármilyen döntés is születik a végeredmény nem lehet csúnya.

Természetesen, ha szükséges én is segítek !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a