Szilikon vagy sóoldatos implantátum?

2015-12-30

Tisztelt Doktor Úr! Tudna tanácsot adni, hogy melyik fajta mellimplantátum a legjobb? Hallottam, hogy van szilikonos és sóoldatos is. Melyik biztonságosabb? Üdvözlettel: Zsófi


dr. Pataki Gergely

 

Kedves Zsófi!

Klinikánkon prémium minőségű, élettartam-garanciás kohezív szilikongél implantátumokat használunk. Világszerte körülbelül 30 millió nő visel ilyet.

Ezeket űrtechnológiával vetekedő tesztelésnek vetik alá (több mint száz minőségellenőrzési pontonmennek keresztül), s ma már tényleg elenyésző kockázatúak.

Általában az anatómiai, csepp forma nyújtja a legtermészetesebb eredményt, de az anatómiai adottságok és az igények szerint akár a kerek is optimális lehet. Ezeket a személyes konzultáció során mérjük fel.

sóoldatos implantátum nagy hátránya, hogy a folyadék évente több százalékot veszíthet térfogatából, mert a tokon keresztül kidiffundálhat. Emiatt nem használjuk.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.