Szemhéjplasztika és hialuronsav

2017-01-11

Tisztelt Doktornő! Külföldön élek és 40 éves kétgyermekes anyuka vagyok. A következőhöz kérem a segítségét. Érdekelne a szemhéjplasztika, leginkább a felső szemhéjam van enyhén megereszkedve, alul inkább "csak" táskás. Mivel külföldön élek, érdeklődnék, hogy ha most kérnék első konzultációra időpontot, van-e várakozási idő? Maga a felső szemhéjplasztika mennyibe kerülne érzéstelenítéssel? Illetve a táskás alsó szemhéj esetében elegendő-e a hialuron savas/vagy saját zsírral való feltöltés beavatkozás, vagy szükséges ebben az esetben műtét? Ezen beavatkozások mennyibe kerülnek? Mivel vitiligo bőrbetegségem (és pajzsmirigy alulműködés) is van, így felmerül a kérdés bennem, hogy magát a műtétet el lehet-e végezni, illetve utána nem-e lesz maradandó a hegesedés? Mivel nehéz összeegyeztetnem a hazautazást, ezeket az előzetes információkat szükséges tudnom, mielőtt első konzultációra bejelentkezem. Köszönöm szépen szíves válaszát. Tisztelettel: Izabella


Dr. Magyar Sarolta

Kedves Izabella!

Köszönjük megkeresését. Első konzultációra 1-2 héten belül tudunk időpontot biztosítani, a műtétre 1 hónapon belül. A felső szemhéjplasztikát helyi érzéstelenítésben végezzük.

Az alsó szemhéjat első lépésben nagy valószínűséggel valóban hialuronsavval töltenénk fel, fiataloknál, középkorúaknál ritka az a súlyos megereszkedés, amit rögtön műtéttel kellene korrigálni, azt inkább későbbi életkorban szoktuk javasolni.

Pajzsmirigybetegsége, amennyiben gyógyszeresen jól be van állítva, nem ront a sebgyógyulási esélyein, de természetesen mint mindenkinek, heg azért lesz, bár rendkívül finom, áthajlási redőben megbújó hegről beszélünk.

Ez az első két-három hónapban pirosas színű, ezután lassacskán elhalványul, és egy észrevehetetlenül finom heg marad vissza. Az árakról telefonos vagy személyes konzultáció keretein belül tudjuk tájékoztatni. Várjuk jelentkezését.

Üdvözlettel: Dr. Magyar Sarolta

Dr. Magyar Sarolta

Szemész szakorvos, arcesztétikai specialista.


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Arcfiatalító eljárások

Itt tájékozódhat a különböző műtéti vagy minimálisan invazív arcfiatalítási eljárásokról, pl. arcplasztika, Belkyra, ránctalanítás saját zsírral, botoxszal és hialuronsavval.

Kapcsolódó média tartalom

A szépség, mint hosszú távú befektetés – néhány kérdés a hialuronsavas ráncfeltöltésről

9 kérdés a ráncfeltöltésről – Kiskegyed FITT 2012. január – februári szám A szépség az egyik legjobb befektetés a jövőbe – vallja ezt sok páciens, erre buzdít a média is. A gazdasági válság ugyan visszavetette a műtétek számát, de a kisebb vagy nem invazív műtéti eljárások száma ezzel párhuzamosan nőtt. Tények a hialuronsavról Tény, hogy

Kapcsolódó média tartalom


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.