Striák a mellen

2011-10-24

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves vagyok és 95 kilóról 63 kilóra fogytam és ezt a súlyt már egy jó pár hónapja tartom. Sajnos a bőröm nem bírta és a hasamon valamint a melleimen striák jelentek meg. Érdeklődnék, hogy ezt sebészeti úton el lehet-e véglegesen tüntetni?


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem/Uram !

A striákat – melyek a bőralja szétválásai, szétcsúszásai- halványítani lehet, azonban sajnos eltüntetni csak akkor, ha az adott területet kimetsszük. Ez gyakran kézenfekvő megoldás is a striákkal párhuzamosan létrejött hasi bőrfelesleg kialakulásakor, egy hasplasztika keretein belül. A fent leírt mértékű fogyásnál ez valószínű.
Javaslom, hogy keressen fel egy plasztikai sebészt, hogy egy esetleges műtétről tájékozódhasson.

Minden jót!

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Testünkről és a plasztikai sebészetről – az Elle Magazin cikke

Testünk tükrében A plasztikai sebészeti szakma gyógyító lehetőségeiről kérdezte az ELLE dr. Pataki Gergelyt. Szervezetünk öngyógyulási képessége, önkorrekciója páratlan – mondja dr. Pataki Gergely, plasztikai sebész… – A plasztikai sebészet az orvoslás egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete és korábban hihetetlennek gondolt lehetőségeket ad az emberiségnek. Helyreállít és fiatalít, mert az elvárások egyre nagyobbak és a szépségideál

Kapcsolódó média tartalom

Riport dr. Pataki Gergely plasztikai sebésszel a Lánchíd Rádióban (2012.08.27)

A hanganyag meghallgatásához nyomja meg a virtuális lejátszón a nyíl gombot és kapcsolja be számítógépe hangszóróit.A hanganyagban az egér felhasználásával tetszőlegesen előretekerhet és a hangerőt is állíthatja.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.