PIP implantátum

2012-05-23

Tisztelt Doktor Úr! Nagyon el vagyok keseredve..2008-ban volt mell plasztikám. Tudom nem a műtétet végző plasztikai sebész tehet a rossz implantátumokról, de jelenleg ők 4500.-ért ultra hangoznának meg. Elváltam két kiskorú gyermeket nevelek..nem tudom kifizetni. A kórházakban csak beutalóval fogadnak..de hol végeznek olyan ultra hangot ahol az esetleges bajt meg tudják állapítani? (beutalóval) Nem futószalagként kezelik a dolgokat? És ha kiderül baj van...hova fordulhatok konkrétan egy fillér nélkül??? Vagy jelképes összegért ki vállalja, vagy melyik kórház foglalkozik ilyen esetekkel?? Válaszát megköszönve Üdvözlettel Barbara


dr. Pataki Gergely

Kedves Barbara !

Jelen tudásunk szerint PIP-típusú implantátumát el kell távolítani !

Amennyiben magán-plasztikai sebészével nem tudja megbeszélni a helyzetet, azt javaslom, hogy a háziorvosától kérjen beutalót a területileg illetékes plasztikai sebészetre és ott mindenképpen fog kapni beutalót ultrahang vizsgálatra. Az eredmény függvényében lehet időzíteni a műtétet.

A standard vizsgáló eljárás az Ön esetében az ultrahangos vizsgálat.
Pontosabb eredményt adhat, az MRI (MRT vagy MR – Mágneses Rezonancia Tomográfia).

Kérem, hogy informálódjon még itt is:
http://www.drpataki.hu/pip-implantatum-csere
http://www.drpataki.hu/mellplasztika

Üdvözlettel :

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Ági implantátumcseréje és karitatív missziók – TV2 Aktív

Kés alá feküdt a Miss Universe szépségkirálynő, Konkoly Ági, aki ezzel jótékonykodott is, hiszen a beavatkozást végző plasztikai sebész az egyik legszegényebb országban, Bangladesben segít a betegeken. A doktor Ági műtétének árát a missziójára fordítja, ugyanis szegényeket gyógyít majd a beavatkozás árából.