Pénisznagyobbítás

2016-03-02

Tisztelt Doktor úr! Intim problémával fordulnék Önökhöz. Az a helyzet, hogy a péniszem merev állapotban is alig 11 cm. Ez akadályoz az ismerkedésben, mert félek, hogy a partnerem mit fog hozzá szólni. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen mérettel valaha is teljes életet éljek! Tudnak nekem segíteni? Köszönettel, Erik


dr. Pataki Gergely

Kedves Erik!

Ez a méret statisztikailag alig kisebb az átlagnál hazánkban, de számos olyan hely van, ahol teljesen átlagosnak számítana. A döntésnél javaslom, hogy vegye figyelembe az együttlétet befolyásoló többi tényezőt (testieket és lelkieket egyaránt), s azok tudatában keressen fel pénisznagyobbítással foglalkozó plasztikai sebészt, illetve urológust.

A péniszhosszabbításra és -vastagításra (azaz férfi intimplasztikára) többféle eljárás létezik. A hossz növelésére alkalmazott egyik gyakori módszer, hogy a felfüggesztő szalagot átvágjuk, és közelebb helyezzük a testközeli véghez. Vastagítás pedig lehetséges saját zsírszövettel vagy hialuronsavval – utóbbi megoldás ideiglenes, nagyjából 1,5 évre szól, előbbi pedig gyakran több beavatkozást igényel.
facebook.com/premiumplasztikaisebeszet

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Szépészeti turizmus

A jövőben Magyarország lehet a célállomás az eddig Thaiföldön magukat plasztikázni kívánó Európaiak számára… (ECHO-TV)


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.