Mellplasztika

2011-12-18

Tisztelt Doktor Ur ! 10 evvel ezelott mellrakkal operaltak. Sajnos az egesz mellet el kellett tavolitani. Betettek egy toltheto implantatumot az izom ala, ami sajnos az evek soran meggyurodott. Mivel engem is elert a valtozo kor es a sulyom cseppet meggyarapodott igy a kulombseg a ket mellem kozott jelentos lett. Melltartoimat allandoan betetekkel kell kitomnom, hogy legalabb valamennyire egyformanak tunjenek a melleim. Nagy varakozassal varom valaszat, amit elore is koszonok ! Tisztelettel Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Erika !

Felelőtlenség lenne részemről, ha bármit is mondanék az Ön megvizsgálása és korábbi orvosi iratainak átnézése nélkül.

A mell helyreállítása és szimmetrizálása több módon lehetséges. A helyes módszer kiválasztása csak együtt, egy konzultáció keretein belül lehetséges.

Azt javaslom, hogy keressen fel egy plasztikai sebészt. Amennyiben gondolja én is szívesen segítek !

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a