Mellplasztika

2012-01-30

T. Dr. Úr! Most töltöttem be a 8. hónapot, hogy mellplasztikai műtéten estem át. Egy hete voltam UH. vizsgálaton, ahol mindent rendben találtak. Különösebb panaszom nincs, az időjárás az oka/ gondolom én / annak, hogy néha-néha kisebb, nagyobb szurkálások előfordulnak. Nappal, és sokszor éjszaka is, a sport melltartót viselem, mert nekem ez úgy érzem jól esik. A kérdésem az lenne: ha nincsen különösebb panaszom, kell-e még járni az orvosomhoz,ha igen, meddig? mennyi időnként ajánlatos?. Köszönöm megtisztelő válaszát.


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Örülök, hogy minden rendben van Önnel. Mellnagyobbítás után az első évben időjárásváltozáskor még lehetnek a leírtakhoz hasonló panaszok. A melltartó viselése dícséretes.

Javaslom, hogy évente látogassa meg plasztikai sebészét !

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.