Mellnagyobbítás titokban

2015-11-01

Tisztelt Doktor Úr! Lehet, hogy furcsa a kérdésem. De azt szeretném, hogy senki se tudjon a plasztikai műtétemről, mert kellemetlenül érezném magam, ha a tágabb környezetem megtudná, pl. a munkatársaim. Nem szégyellem, csak szeretném elkerülni a magyarázkodást. Mellplasztikáról (nagyobbításról) lenne szó. Megoldható a teljes diszkréció? Üdv, Gabi


dr. Pataki Gergely

Kedves Gabi!

Klinikánkon alapvető a teljes diszkréció, minden páciens adatait bizalmasan kezeljük. Garantáljuk, hogy tőlünk senki sem fogja megtudni, hogy beavatkozáson esett át, illetve a kórházi tartózkodás idejére is általános ellátásról szóló igazolást adunk.

Mellnagyobbítás után viszont néhány hétig speciális melltartót és szorítópántot kell hordani. Előbbi sportmelltartó jellegű, utóbbi viszont a dekoltázson fut körbe, így nehézséget okozhat az elrejtése (bár pulóverrel vagy elöl zárt kardigánnal könnyen megoldható).

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Saját zsírszövet átültetésével történő mellnagyobbítás

Jó hír azoknak, akiket eddig csak az tartott vissza a mellnagyobbító műtéttől, hogy nem akartak idegen anyagot (implantátumot) behelyeztetni a testükbe: már saját zsírszövet átültetésével is elvégezhető a beavatkozás! Akinek a természet kicsi melleket, de nagy hátsót, vagy erős combokat adott, az most már akár meg is cseréltetheti az előnytelenül elhelyezkedő zsírmennyiséget: a többletet a