Mellnagyobbítás, implantátum eltávolítás

2011-11-18

Tisztelt Doktor úr! Mellnagyobbításom volt. Csalódott vagyok és sírok állandóan. Van egy bemélyedés az egyik mellen. Az orvos mirigy alá tette pedig duálban beszéltük meg. Húz lefele a mellem. Utálom hogy állandóan melltartóban kell lennem. Képtelenség így aludni, élni. A mellem is csak akkora lett mint előtte pushupban, de az jobb volt mart hazajöttem levettem és kényelmes volt. Most meg fájnak feszítenek . A régi cicimet akarom. Vissza lehet ezt csinálni? Milyen lenne akkor a mell? Elrontottam az életem nem tudok így élni tovább. Az orvos is csak jövőre fogad engem biztos nincs kedve velem foglalkozni. 2 hónap elteltével ki lehet venni? És milyen lesz utána? 360 cc nagor után? És összenő a szövetekkel akkor a mellmirigyállományból is kivágnak? Vagy hogy veszik ki? Tisztelettel: N. Erika


dr. Pataki Gergely

Kedves Erika!

Sajnálom, hogy egy másoknak annyi örömet okozó plasztikai beavatkozást Ön ilyen negatívan él át.
Orvosa biztosan elmondta, hogy egy mellnagyobbítás után, amíg kialakul a “végleges” állapot, fél év is eltelhet. Addig lehet asszimmetria is, duzzanat is, kis behúzódás is, bár ezek nem szükségszerűek.
Azt javaslom, hogy beszéljen kezelőorvosával. Ha nincs meg a bizalom Önök között, kérje más plasztikai sebész véleményét.
Kivenni természetesen ki lehet egy implantátumot, de ezt csak akkor javasolnám, ha az adaptációs idő elteltével sem tud megbékélni a helyzettel. (6-9 hónap) Az implantátumot nagyobbra vagy kisebbre lehet cserélni, más formájút lehet betenni (kerek helyett csepp alakút, vagy fordítva), a mírígy alól izom alá lehet váltani (dual plane).
Van olyan eset amikor a második, korrekciós beavatkozás után találja meg teste és lelke közötti harmóniát, az ön számára ideális mellformát és mellméretet.
Bízom benne, hogy segíthettem válaszommal !

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Ági implantátumcseréje és karitatív missziók – TV2 Aktív

Kés alá feküdt a Miss Universe szépségkirálynő, Konkoly Ági, aki ezzel jótékonykodott is, hiszen a beavatkozást végző plasztikai sebész az egyik legszegényebb országban, Bangladesben segít a betegeken. A doktor Ági műtétének árát a missziójára fordítja, ugyanis szegényeket gyógyít majd a beavatkozás árából.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.