Mellnagyobbítás gyermekvállalás előtt vagy után

2020-03-23

Kedves Doktor Úr! Nagy dilemmában vagyok, mivel sajnos már nagyon rég óta nem tudom elfogadni magam kis melleim miatt, amj lelkileg is nagy hatással van rám és ezáltal a kapcsolatomra is sokszor. Ezért szeretnék elmenni egy mellnagyobbító műtétre, viszont kisbabát is szeretnék körülbelül 1 év múlva. Ami nem tudom, hogy hogyan fog megvalósulni, esetleg 1 éven belül vagy 1 éven túl...Arra lennék kíváncsi, hogy Ön mit ajánl, baba előtt vagy után célszerű inkább elvégezni a beavatkozást. Nőgyógyászom szerint ha félig izom alá van beültetve az implantátum, akkor szoptatás után sem fog megereszkedni, elváltozni. 25 éves vagyok, 46-47 kg, 159 cm Árban is tudna esetleg segíteni, hogy nagyságrendileg 1.000.000 alatt vagy fölött lenne a beavatkozás? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! Üdvözlettel, Kata


PMA

Kedves Kata!

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával.

Alapvetően mellszövete és bőre tulajdonságai határozzák meg.

Optimális esetben lehet szülés előtt is implantátumot beültetni, ha fontosnak találja a testi-lelki harmónia elérésére, és nem feltétlenül jelenti, hogy felvarrásra vagy implantátumcserére lenne szükség szülés és szoptatás után.

Sok páciens esetében ilyenre nincs szükség.

Izom alatti beültetés esetén – főként ha anatómai implantátumot helyezünk be -, akkor valóban kevésbé ereszkedik, de nem csak ettől függ, hanem pl. az implantátum, vagy a létrehozott zseb arányától, az implantátum felszínétől és egyéb más tényezőktől.

A mellplasztikai beavatkozások áraival kapcsolatban a konzultáció után tudunk tájékoztatást nyújtani.

Andrea

a Premium Plasztikai Sebészet asszisztense


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Kell-e félni a mellimplantátumtól? Dr. Fekete Attila plasztikai sebész válaszol

A mellnagyobbításra vágyók egyik első kérdése, hogy van-e okuk félni a mellimplantátum beültetésétől. Dr. Fekete Attila plasztikai sebész főorvos, a Premium Plasztikai Sebészet mellplasztikai specialistája erre ad most választ.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.