Mellnagyobbítás-emlőnagyobbítás

2012-02-19

Tisztelt Pataki Doktor Úr! Egy mellnagyobbítással foglalkozó, internetes fórum oldalon találkoztam az Ön nevével, ahol csak jót olvastam Önről. A problémám a következő: mindkét mellemben fibroadenoma található. Háziorvosom azt mondta, hogy ha nem okoz problémát: nem nő, nem fáj; akkor kár bolygatni. Igaz ez? Ha ez a két csomó el lenne távolítva a melleimből, akkor azok el is tűnnének. (Mellnagyobbítás nélkül) A kérdésem az lenne, hogy a fent leírtak alapján lát e lehetőséget arra vonatkozóan, hogy a mellnagyobbításommal egyidőben történjen a csomók (fibroadenómák) eltávolítása? Így Önnel szeretném megcsináltatni mellnagyobbításomat ! Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Z. Anna Glória


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Köszönöm megtisztelő érdeklődését!
Látok lehetőséget arra, hogy a mellnagyobbítással egyidőben megtörténjen a csomók eltávolítása, ideális esetben ez a mellnagyobbítás metszéséből is történhet. Nem ritka az ilyen műtét.
Háziorvosa által elmondottak igazak abban az esetben (megfelelő biztonságot adhatnak ) – ha évente (félévente adott esetben) tűaspirációs citológiának veti magát alá.
Bizonyos anatómiai, volumen és alaki változások esetén, amennyiben a csomók eltávolításra kerülnek, egy helyreállító műtét keretein belül elképzelhetőnek tartom a TB támogatást is.

Szeretettel várom egy konzultációra a rendelőben.

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész

email: info@drpataki.hu
URL: www.drPataki.hu
http://www.facebook.com/plasztikaisebesz

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Egy gyönyörű modell, Kitty története, akit dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kezelt, hogy versenyezhessen a Nemzeti Szépségversenyen

Egy gyönyörű modell, Kitty története, akit dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kezelt, hogy versenyezhessen a Nemzeti Szépségversenyen.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.