Mellnagyobbítás

2010-09-10

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni, hogy pszihiáteri szakvéleménnyel, javallatra se támogathatja a TB a mellnagyobbítást?????


dr. Pataki Gergely

Kedves Holgyem ! Uram ?

Ne haragudjon, mivel nem derul ki levelebol a neme, a pontossag kedveert a valaszban minden eshetosegre kiternek.

1. Abbol indulok ki, hogy On holgy, es sajnos el kell, hogy keseritsem> sajnos tamogato pszichiatriai szakvelemennyel sem erheto el TB tamogatas mellnagyobbitas eseteben. Kivetelt kepez nehany fejlodesi rendellenesseg (pl. Poland szindroma), de ezek rendkivul ritkak. Kerem vegye szamitasba, hogy ma mar lehetseges esztetikai mutetekre hitelt is felvenni es keressen fel egy plasztikai sebeszt, hogy az arakrol es lehetosegekrol tajekoztatast kapjon.

2. Amennyiben On ferfi es azon ritka es igazolt korismevel diagnosztizaltak, hogy tranzszexualis > nos ez esetben elvileg megkaphatja a TB tamogatast.

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.