Mellnagyobbítás

2011-07-28

Tisztelt Dr.Úr!Nekem 3 hónapja volt mellnagyobbításom.2 hete kb. a jobb mellem fáj ha tovább fekszem félig ülő vagy fekvő helyzetben,ha oldalra fordulok mindegy melyik felemre,ha felkelek akkor is.utána ha jövök megyek teszem a dolgom elmúlik.ha masszirzom akkor jobb.a külső fele is érzékeny.amugy semmi elváltozás nem látható rajta,szép a formája.mi lehet a baj?válaszát előre is köszönöm.


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

3 hónappal a mellnagyobbítás után még előfordulhat időszakos keményedés és érzékenység, melyet a kötőszövetben és az izomszövetben jelentkező helyi ödéma és gyulladás okozhat. Ezek minden bizonnyal spontán elmúlnak.
A masszírozás ajánlott, és jótékony hatással bír, ennek kivitelezését sebésze tudja megmutatni. Amennyiben a tünetek huzamosabb (hetek) ideig fennállnak, keresse fel sebészét és Ő a kivizsgálást egy ultrahang vizsgálattal is ki fogja egészíteni.

Minden jót kívánva:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a