Mellnagyobbítás

2011-09-12

Tisztelt Doktor Úr! Mellnagyobbításra készülök. Sokat olvasok erről, és most megijedtem, mert több lány is írta, hogy "lecsúszott az implantátumuk" és akár 1. 2. 3. korrekciójuk volt, ráadásul egy sztársebésznél. Mitől alakul ez ki az, hogy valakinek lecsúszik a melle? Mért nem marad a helyén? Aki alapvetően mellfájós menzesz környékén, azon ronthat az implantátum? (Negativ mell uh, tehát csak a hormonok miatt fáj állítólag ovulációtól menzesz megjövéséig. Tisztelettel: Klementina


dr. Pataki Gergely

Kedves Klementina !

A fórumokban nagyon sok félrevezető dolgot olvashat, ezért ezekkel az információkkal körültekintően kell bánni.
Az implantátummal történő mellnagyobbítás ma az egyik leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti műtét, rizikója kevés és rutin műtétnek számít.
Nehezen hihető és ritka eset lehet, hogy 3. korrekciója volt valakinek, ráadásul egy “SZTÁRSEBÉSZNÉL”
Mi lehet az oka egy implantátum elmozdulásnak ?
elsősorban -az orvosi utasítások betartásának elégtelensége (melltartó hordásának hiánya, sportok korai megkezdése stb.)
másodsorban (ritkán) -műtéttechnikai hiba (az alsó áthajlási redő fixálásának elégtelensége, az izom felszabadításának, felpreparálásának elégtelensége, túl nagy “pocket” készítése stb. )
A mellfájós menzeszen vagy nem változtat vagy (paradox módon a mírígyállomány szétterítése révén) még javíthat is a műtét (a fájdalom csökken).
Bízzon választott orvosában, vagy ha még nem választott, jöjjön el hozzánk is egy konzultációra !

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.