Mellnagyobbítás

2012-03-03

Kedves Doktor Úr! Mellnagyobbításom volt fél éve. Most azt látom hogy a bimbóm megnagyobbodott. Ez miért lehet? Mert ott is megnyulik a bőr? Kiknél fordul ez elő? Mondjuk eddig elég kicsi volt, igy nem bánom de mi lesz ha nagyobb lesz?Az már nem tetszene. VV Kingának miért maradt pici a bimbi ,pedig neki is akkora van betéve mint nekem?Csak nekem mirigy alá neki dualban.És elég kicsinek látom a cicim nagyobbat akarok berakatni majd az azzal jár hogy még nagyobb lesz a bimbó? Ha izom alá tetetem akkor is? 330ból 600 700 akarok. köszönöm Timi


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !
Egy adott implantátummal más és más formát lehet elérni különböző mellekben a mellnagyobbítással. Minden hölgy melle más, mégha VV Kingának kívülről hasonló is a melle, mint az Öné, de szöveti adottságai lehetnek eltérőek is. Okozhat különbséget a két eltérő alkalmazott mellimplantátum beültetési technika (dual plane és mírígy alá) is.

A helyes implantátum méret attól függ többek közt, hogy milyen a mell alakja, nagysága és mellszerkezete (állománya) és milyen formájú és tapintású melleket szeretne. Döntések alapja ez, de alapvetően. Nehezen tudom elképzelni, hogy 330 -as implantátumot 700-asra lehessen cserélni.

Amennyiben véleményt szeretne kérni az implantátumok Önnel kapcsolatos alkalmazhatóságával kapcsolatba, szívesen megvizsgálom egy konzultáció keretein belül. Csak így lehet precízen tanácsot adni !

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész

Premium Plasztikai Sebészet
1118 Budapest, Számadó u. 6.
tel.: (+36) 20 512 9192
email: info@drpataki.hu

www.drpataki.hu

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

A hegek kezelésének új technikái

A rosszul gyógyult sebek helye, a hegek sok pszichés problémát okozhatnak, az önértékelési zavarok, a megrendült önbizalom pedig megnehezíti a mindennapokat. Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy megértsük, sok esetben már attól jobban érzi magát a páciens, ha tudomást szerez arról, van lehetőség a hegek esztétikusabbá tételére. Számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a