Mellműtét

2011-09-05

Tisztelt Doktor Úr! 8 hete volt egy mellműtétem - daganat utáni helyreállító műtét, implantátummal. A bal mellem, még mindig feljebb van kb 1,5 -2 cm-el a másiktól, a bőre is látványosan, sokkal fényesebb, és kerekebb a formája is. (Ezen az oldalon nem volt mirigyállományom, mert el kellett távolítani, csak a mellbimbóm maradt meg) Mindezek változhatnak-e még 2 hónappal a műtét után, közelíteni fog-e a 2 mellem látványa egymáshoz? Nagyon köszönöm, tisztelettel: valéria


dr. Pataki Gergely

Kedves Valéria !

Melle a következő hónapokban még nagy változáson fog keresztül menni. Optimális esetben felpuhul, kissé megereszkedik a műtött oldal és a szimmetria egyre jobb lesz. Azt mondjuk, hogy a komolyabb változások fél -egy évig is eltartanak, egyéntől és az alkalmazott technikától függően.

Ezeket az információkat plasztikai sebésze nem mondta el Önnek ?

Remélem megnyugtathattam !

Üdvözli Önt :

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Isten mosolyát látta a gyermekek arcán – Nők Lapja

Vannak szinte törvényszerű dolgok, például az, hogy egy orvosdinasztiába születő fiú követi a családi példát és orvos lesz ő is. De hogy mást szeretne majd mégis, vagy legalábbis ugyanezt, de másképp, már nem annyira megjósolható. Pedig az újítás, a változás a lényege, a lendület és a tűz, ahogy az orvoslást is másképp, szebben, tisztábban szeretné.