Mellméret

2011-11-15

Kedves Doktorur! Én az orvostol nagy mellet kértem aztán kaptam egy átlagost. Ön mit szokott tenni ilyen esetben volt már ilyen hogy valaki ezért reklamált? És ujra mütötte? Becsapva érzem magamat. Tisztelettel Kata


dr. Pataki Gergely

Kedves Kata !

A méret eldöntése nehéz feladat. A páciens igényeit legrészletesebben, akár több konzultáció során kell felmérni. Én erre sok időt szánok, kifejezetten motivál, hogy pácienseimmel mindig az ideális méretet találhatjuk meg. Ehhez komoly összehangolódás szükséges orvos és páciens között. Nincs annál nagyobb öröm egy orvos (plasztika sebész) számára, mint az elégedett páciens. Hozzám a legtöbb páciens ajánlás útján jön, ilyenkor mindig egy elégedett páciens van a háttérben.
Nem szabad azonban elfeledkezni az anatómia által nyújtott lehetőségekről sem, nem lehet bármekkora implantátumot beültetni akárkinek. A szövetek is határt szabnak.
Végül pedig az orvos esztétikai érzéke is határt szabhat bizonyos teljesíthetetlen vágyaknak.
Nehéz önnek bármit is tanácsolnom, mielőtt nem beszélte át operatőrével igényei (vágyai) és a realitás közötti ellentétet. Hátha így magyarázatot kaphat problémájára.

Tisztelettel, üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Mire kell figyelni egy implantátumcserénél?

Riportrészlet Konkoly Ágnessel és dr. Pataki Gergellyel a mellimplantátum cseréjénél legfontosabb körülményekről, tényezőkről.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.