Mellkisebbítés

2012-02-19

Kedves Doktor Úr! Számomra egy nagyon kényes kérdéssel keresem fel önt. 50 éves vagyok , mint külsőleg mint gondolkodásban, sokkal fiatalabbnak érzem magam és ezt mások is megerősítik. Van egy borzasztó problémám. 152 cm vagyok és iszonyú nagyok a melleim. Szinte melltartót sem kapok. Rettenetesen sok problémát okoznak nekem. Rettenetesen szégyelem magam. 17 éve szültem , azóta híztam is , de a melleim egyszer csak ilyenek lettek. Már egészségügyi problémát is okoznak . Állandóan fáj a hátam és a merevítőtöl a hasam. A mellem alsó része mindig begyullad , fáj. Sajnos létminimum alatt élünk gyermekemmel. Nem tudom esetleg egészségügyi okokból van-e lehetőség a korrigálásra. Előre is köszönöm a válaszát! További szép napot ! Eszter


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Bizonyos méretváltozások esetén (a leírtak alapján ennek megfelelhet) egy helyreállító műtét keretein belül (mellkicsinyítés)elképzelhetőnek tartom a TB támogatást is.
Egy plasztikai sebészeti műtéttel így lehetőség teremtődhet, hogy teste és lelke között ismét összhang alakuljon ki.

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Ági implantátumcseréje és karitatív missziók – TV2 Aktív

Kés alá feküdt a Miss Universe szépségkirálynő, Konkoly Ági, aki ezzel jótékonykodott is, hiszen a beavatkozást végző plasztikai sebész az egyik legszegényebb országban, Bangladesben segít a betegeken. A doktor Ági műtétének árát a missziójára fordítja, ugyanis szegényeket gyógyít majd a beavatkozás árából.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.