Mellkisebbítő műtét

2011-05-27

Kedves Doktor Úr! 2 hét múlva lesz mellkisebbítő műtétem. Tegnap voltam vérvételen, viszont este elkezdett fájni a torkom. Valószínűleg kicsit megfáztam, mert 2 napja elkapott egy nagy eső. Mára már el is múlt a torokfájás. Ön szerint sor kerülhet a műtétre 2 hét múlva, ha a tüneteim napokon belül megszűnnek? Köszönettel, Nóra


dr. Pataki Gergely

Kedves Nóra !

Vigyázzon a tavaszi esőkkel !
Bízom benne, hogy elvégezhető lesz a műtét, a végsőt szót az altatóorvos mondja ki ! Ha panaszai teljesen megszűnnek, bizonyára nem szükséges újabb vérvétel!

Minden jót!

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Riport dr. Pataki Gergely plasztikai sebésszel a Lánchíd Rádióban (2012.08.27)

A hanganyag meghallgatásához nyomja meg a virtuális lejátszón a nyíl gombot és kapcsolja be számítógépe hangszóróit.A hanganyagban az egér felhasználásával tetszőlegesen előretekerhet és a hangerőt is állíthatja.