Mellkisebbítés után

2011-01-14

Tisztel Doktor Úr! Igaz az, hogy mellkisebbítés után évek alatt újra megnőhet a mell? Kicsit megijedtem, mert ezt nemrég hallottam és pont ilyen műtét előtt állok. Ha mégis igaz, mi állhat ennek a hátterében? Hízás, hormonális hatás? Köszönettel, N.


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Mellkisebbítés után idővel inkább újra meglóghat a mell – ez természetes jelenség. Növekedés csak hormonális változások hatására történhet (szoptatás, terhesség, dopping stb.).Hízás hatására a mell zsírállománya nőhet, de általában nem nagy mértékben.
Természetesen szívesen tájékoztatom a mellkisebbítés menetéről.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Interjú Dr. Pataki Gergellyel: Szépülő hegek – Képmás Családmagazin 2011. február

Új módszerek a hegek kezelésében. A rosszul gyógyult sebek helyén kialakuló heg nemcsak esztétikai probléma, sok pszichés probléma forrása is lehet. Vannak, akik megtanulnak együtt élni ezzel a helyzettel, de nyilvánvalóan nem ez a megoldás. A probléma megoldására számos új kezelési mód létezik, amelyek mind a régi, mind az új hegek látványát javítják. Dr. Pataki

Kapcsolódó média tartalom

Szépészeti turizmus

A jövőben Magyarország lehet a célállomás az eddig Thaiföldön magukat plasztikázni kívánó Európaiak számára… (ECHO-TV)


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.