Mellkisebbítés és felvarrás

2019-04-24

Tisztelt Doktor Úr! Mindig nagyobbak voltak a melleim az átlagnál, sokáig hagytam magam lebeszélni a műtétről, hogy szülés előtt ne...De már 3 éves a kislányom, a méretem 75 DD/E kosár és nagyon utálom. Fáj a hátam, azon kívül rémálom a ruhavásárlás, mert nem vagyok molett, mégsem vehetek fel bizonyos típusú ruhákat a melleim miatt. Tökéletesen rám passzoló inget meg azt sem, tudom, mikor vettem utoljára. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e egy műtéttel a lógást és a méretcsökkentést is kivitelezni és hogy a jelenlegi méretből lehet-e annyit csökkenteni, hogy B/C kosárnál ne legyen nagyobb a mellem. Előre is köszönöm a válaszát. Szimonetta


Dr. Fekete Attila

Kedves Szimonetta!

Az emlő mérete egy mellkisebbítő műtéttel az Ön által kívántra csökkenthető, és természetesen a beavatkozás során a megereszkedés is korrekcióra kerül.

Egy személyes konzultáció során részletesen felvázoljuk a műtét menetét – hiszen az egyéni anatómiai adottságoktól és az elérni kívánt eredménytől függően többféle sebészeti megoldás is létezik – és az elérhető állapotot, valamint kitérünk a műtét utáni teendőkre, és arra is, hogy egy kisebbítés kapcsán esetlegesen milyen változásokra számíthat.

A mellkisebbítési technikákról IDE kattintva olvashat bővebben, de a döntés természetesen az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolása után, közösen születik meg a konzultáció alkalmával.

Üdvözlettel:

Dr. Fekete Attila

Plasztikai sebész, kézsebész és traumatológus szakorvos.


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Kapcsolódó média tartalom

Testünkről és a plasztikai sebészetről – az Elle Magazin cikke

Testünk tükrében A plasztikai sebészeti szakma gyógyító lehetőségeiről kérdezte az ELLE dr. Pataki Gergelyt. Szervezetünk öngyógyulási képessége, önkorrekciója páratlan – mondja dr. Pataki Gergely, plasztikai sebész… – A plasztikai sebészet az orvoslás egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete és korábban hihetetlennek gondolt lehetőségeket ad az emberiségnek. Helyreállít és fiatalít, mert az elvárások egyre nagyobbak és a szépségideál

Kapcsolódó média tartalom

Kiskegyed Klinika – Szülés utáni helyreállító műtétek kismamáknak

A Mommy Makeoverről, avagy a szülés utáni helyreállító műtétekről kismamáknak.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.