Mellkisebbítés

2020-04-08

Tisztelt Doktor Úr! 75F méretű melleim vannak. Nagyon zavarnak, fáj tőlük a hátam, minden melltartó bevág a vállamon. Már szültem és több gyermeket már nem is tervezek. Ön szerint mekkora méretűre lehet kisebbíteni? Nem probléma, ha a TB nem finanszírozza a műtétet, saját költségemre is szeretném. Előre is köszönöm a válaszát. Antónia


PMA

Kedves Antónia!

Köszönjük, hogy írt nekünk és megtisztelt bizalmával.

A mellkisebbítésnél szinte bármilyen méretűre le lehet kicsinyíteni a melleket. A 75-ös mellkaskörfogattal rendelkező páciensek általában (75) C, vagy ritkábban B-s, vagy D-s kosaras mellet kérnek, de ez viszonylagos méret, minden melltartó gyártónak eltérőek a kosár űrtartalom számításai. Inkább azt szoktuk megadni, hogy hány százalékkal, vagy hány grammal kicsinyítjük a melleket. Ennek eldöntésére, kalkulációjára, tervezésére személyes konzultáció és modellezés szükséges. A páciens elvárásai, annak helyes értelmezése és a plasztikai sebész tapasztalatai alapján együttesen kell meghatározni a kicsinyítés mértékét. A TB-re jelenleg kivételes esetekben lehetséges térítésmentességet kérni és kapni, az átlag „mainstream” mellkicsinyítést mellfelvarrással. A hegeket illetően, az ilyen jellegű beavatkozás mindig együtt jár a bőrköpeny és a bimbóudvar kicsinyítésével, azaz felvarrással és ez általában fordított “T” alakú heget jelent. További, részletes információkat a mellkisebbítéssel kapcsolatban itt talál.

Bízunk benne, hogy segítettünk Önnek válaszunkkal.

Üdvözlettel:

Andrea

a Premium Plasztikai Sebészet asszisztense


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Plasztikai sebészeti misszió. Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt kérdezte az RTL

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt kérdezte az RTL Klub a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány kereteiben szervezett plasztikai sebészeti misszióiról.

Kapcsolódó média tartalom

Testünkről és a plasztikai sebészetről – az Elle Magazin cikke

Testünk tükrében A plasztikai sebészeti szakma gyógyító lehetőségeiről kérdezte az ELLE dr. Pataki Gergelyt. Szervezetünk öngyógyulási képessége, önkorrekciója páratlan – mondja dr. Pataki Gergely, plasztikai sebész… – A plasztikai sebészet az orvoslás egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete és korábban hihetetlennek gondolt lehetőségeket ad az emberiségnek. Helyreállít és fiatalít, mert az elvárások egyre nagyobbak és a szépségideál


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.