Mellimplantátum cseréje

2020-03-24

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném cseréltetni meglévő implantátumomat, mert a balos mozog, túl az egy éven is. Könnyített pu. implantot szeretnék, és méretet is váltani. Felvarrásra talán nincs szükség, de méret korrekcióra igen, ugyanis nem lett egyforma. Az első műtétnél bimbó korrekció, felvarrás és szövet redukálás is volt, így egyforma 450 ccm.t kaptam. Korrekció egy év múlva volt, saját zsírral korrigálták a különbséget, mert a műtét után az eredetileg nagyobb mell lett a kisebb. Kérdezni szeretném vállalnának-e és kb mennyibe kerül egy ilyen kicsit kombináltabb műtét? Várom válaszát, mély tisztelettel: K. Kitti


dr. Pataki Gergely

Kedves Kitti!

Köszönjük, hogy felkereste Klinikánkat és megtisztel bizalmával.

Természetesen vállalunk ilyen jellegű plasztikai beavatkozásokat.

A méretbeli szimmetrizálás igen nehéz, melyhez nagyon jó szemmérték és tervezés szükséges. Könnyített polyurethan implantátum jelenleg még nem áll rendelkezésre, de a gyártó ígérte, hogy hamarosan elérhető lesz. Ennek időpontját a Covid-19 következtében kialakult helyzet minden bizonnyal eltolja. Kérdéséből nem derül ki az implantátum formája, de abból indulok ki, hogy kerek, így minden bizonnyal – a felületet már Ön is megelőlegezi – felületváltás, méretváltás és formaváltás végezhető (anatómiai implantátumra). Az árakkal kapcsolatban a jelenlegi változó forint árfolyam mellett a konzultáció idején fogunk tudni információt adni.

Amint a hazai és nemzetközi viszonyok lehetővé teszik, és rendelőnk újra a megszokott rend szerint fogadja pácienseit, felvesszük Önnel a kapcsolatot egy személyes konzultáció egyeztetése kapcsán.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mire kell figyelni egy implantátumcserénél?

Riportrészlet Konkoly Ágnessel és dr. Pataki Gergellyel a mellimplantátum cseréjénél legfontosabb körülményekről, tényezőkről.

Kapcsolódó média tartalom

Ági implantátumcseréje és karitatív missziók – TV2 Aktív

Kés alá feküdt a Miss Universe szépségkirálynő, Konkoly Ági, aki ezzel jótékonykodott is, hiszen a beavatkozást végző plasztikai sebész az egyik legszegényebb országban, Bangladesben segít a betegeken. A doktor Ági műtétének árát a missziójára fordítja, ugyanis szegényeket gyógyít majd a beavatkozás árából.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.