Mellformázás, mellplasztika

2011-11-09

Tisztelt Doktorur! Ez mit jelent hogy a projekciotol függ? Ha extra magas lenne az növelné több cm.el? Mivel felül nincs mellem az anatomiai szeritem nem jol mert felül szeretném kerekiteni. Azt mondta valaki hogy az extra magas az nem szép mert olyan brazilos hosszukas melleket csinal. Ez mit jelent? Mi az hogy brazilos? Nem értem. Extra magasnál nincs magasabb ugye? de akkor annál nő a mellbőség jobban?Kimértem ahogy irta de kb 800cc vel lett 10 cmrel több az meg azért sok gondolom.De ezzel a grizzel nem tud csucsosodni lehet azért lett 800. Tisztelettel: Leila


dr. Pataki Gergely
Kedves Leila!

Köszönöm a türelmét. Kongresszuson voltam, ezért a több napos válasz.
1. A mellbőség projekciótól is függ: ez azt jelenti, hogy nem csak a behelyezett implantátum volumenjétől (térfogatától), hanem az implantátum bimbó alatti részének az implantátum alapjától mért távolságától is.
2. Igen az extra magas, magasabb mint a magas, ill. a közepes és ez jelenthet nagyobb mellbőséget, adott esetben szebb formát. (adott esetben !!)
3. Ez így nem feltétlenül igaz, mert az anatómiai implantátumot pl. adott eseteben magasabbra lehet feltolni az izom alá, így a dekoltázs is szebb formájú lehet ! (itt is érvényes, hogy adott esetben: ez az izom és egyéb anatómiai viszonytási pontok egymáshoz mért arányaitól függ elsősorban)
4. Brazilos mell: feszes, ovális, csúcsos, nagy projekciójú mellett értenek sokan alatta. Ez akár “afrikai” melleket is jelenthet, hiszen itt is gyakori a fiatal hölgyek fenti konstellációja. Az átlag brazil hölgyek komoly arányban rendelkeznek afrikai génekkel. (részben behurcolt rabszolgák leszármazottai)
5. Az extra magas a legmagasabb. (Extra high prifile breast implant)
6. Elvileg igen, ha azonos méretű (térfogatú) implantátumot veszünk alapul.
7. Igen a 800 cc soknak túnik, ilyen méretet nehéz grízzel, rízzsel kimérni. Valóban a csúcsos implantátumokat csak próbaimplantátummal tudnánk modellezni!

Ehhez már szükséges lenne a személyes konzultáció !

Várom rendelésemen!

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Mire kell figyelni egy implantátumcserénél?

Riportrészlet Konkoly Ágnessel és dr. Pataki Gergellyel a mellimplantátum cseréjénél legfontosabb körülményekről, tényezőkről.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.