Mellfelvarrás utáni problémák

2020-06-24

Kedves Pataki és Fekete Dr. Urak! Olyan problémám van, hogy fél éve volt egy mellfelvarrásom ami nem túl jól sikerült. Nagyon nagy melleim voltak és kisebbítve nem lett csak fel varrva.. És most már elkezdett megereszkedni és a jobb mellbimbóm is nagyobb mint a bal. Az orvos aki csinálta azt mondta hogy ennek ilyennek kell lennie. De én ebbe nem tudok beletörődni. Ráadásul egy hete voltam mell UH on és a bal mellem alatt a varrásnál egy 1cm es seroma van. És az orvosom erre sem reagál pedig már hívtam többször és írtam is neki de semmi. Aztán kapcsolatba léptem Dr Gáspár Leventével és ő ajánlotta Önöket. Mert azt mondta hogy ekkora melleknél kisebbítést kellett volna végezni. Azért ereszkedett meg mert csak fel lett varrva. Kérdezném a Dr Urat hogy mi a teendő. Lehet e még rajta segíteni vagy törődjek bele? Válaszát előre is köszönöm!


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

Addig ne törődjön bele, míg több plasztikai sebész egybehangzó véleménye az, hogy nincs megoldás.

Megoldás nyilván van, és ez nagy valószínűséggel egy mellkisebbítés lenne egy másodlagos optimalizáló mellfelvarrással, bimbókicsinyítéssel.

Szívesen segítünk felmérni a lehetőségeket. A jelen időszakban szerencsés lenne, ha különböző szögből készült fotókat küldene melleiről, a hegekre fókuszáltan.

Tisztelettel, köszönettel:

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Pataki doktor a sajátzsír-beültetésről és a plasztikai sebészetről a Hír TV Gyógyhír című műsorában

Dr. Pataki Gergely több, mint egy évtizede kezdett el foglalkozni a saját zsírszövet átültetésével. Saját eredményes technikát dolgozott ki, ennek alkalmazása már mindennapos a páciensek ellátásában. Ennek alkalmából készített riportot a Hír TV Gyógyhír című műsora.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.