Mell implantátum

2012-01-14

Egy olyan kérdésem lenne magához hogy, 17 éves vagyok egy két hónapon belül leszek 18, az lenne a kérdésem először is hogy rakathatnék-e a mellembe implantátumot kiskorúként édesanyám beleegyezésével természetesen, vagy ilyen korba még nem lehet mert növésben vagyok, már mint a mellem.Ha rakathatnék akkor egy olyan kérdésem lenne hogy pénzügyileg ez hogyan működik, halottam hogy (600.000-700.000 Ft között mozog ez a dolog)viszont halottam hogy van már olyan is, hogy az elején kellene a negyedét befizetni aztán minden hónapban egy kisebb összeget, megírná ezt nekem hogy mi szükséges ehhez és hogyan működik ez a dolog nagyon szépen meg köszönöm előre is a segítségét, nagyon fontos lenne ez nekem. Jázmin


dr. Pataki Gergely

Kedves Jázmin!

Megértem, hogy az ügy kiemelten fontos az Ön számára és, hogy teste és lelke közötti fokozottabb harmóniát egy plasztikai műtét segítségével szeretné megtalálni.

Elvileg lehetséges lenne a műtét 18. születésnapja után, de javaslom, hogy várjon még egy kicsit a mellimplantátum beültetéssel ! Adott esetben válasszon plasztikai sebészt és menjen el egy konzultációra, mérlegeljék közösen a lehetőségeket.

Az anyagiak változóak, nagymértékben függ ez az implantátum minőségétől és a kórházi feltételektől. Az ár általában magasabb az Ön által említetteknél.
Jelen pillanatban nem tudok olyan konstrukcióról, amely részletfizetést tenne lehetővé. Az a cég amely ilyen műtétekhez adott kölcsönt, az elmúlt hónapokban megszűnt.

Minden jót és még egy kis türelmet kívánok !

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.