Megereszkedett mellek 3 terhesség, szülés és szoptatás után

2019-05-07

Kedves Dr. Fekete Attila! Olvastam a bemutatkozását Premium Plasztikai Sebészet honlapján. Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy milyen plasztikai műtéti megoldást ajánlana egy 41 éves nőnek, akinek "összementek" és megereszkedtek a mellei, mert három terhességen, szülésen és szoptatási időszakon van túl? Még nem szedtem össze a bátorságomat egy személyes konzultációhoz, de örülnék egy személyre szóló válasznak! Üdvözlettel, Mariann


Dr. Fekete Attila

Kedves Mariann!

Az emlők mérete, illetve alakja természetesen az életkor növekedésével párhuzamosan állandóan változik.

A szülések és szoptatás ehhez hozzájárul, mert a hormonális változások az emlő mirigyállományára is befolyással vannak, ennek megfelelően az a vártnál korábban kezdhet el sorvadni, így az emlőt előbb-utóbb „üresnek” érezheti. Amennyiben nagyobb fokú bőrfelesleg is kialakul, az emlő „lóg”, a korrekciót mellfelvarrással lehet megoldani. Ha szeretné, hogy a korábbi emlőméretét is visszakapja, ezt mellnagyobbítással, vagyis mellimplantátum beültetésével vagy sajátzsír-átültetéssel tudjuk kivitelezni.

A mellfelvarrást természetesen lehet mellnagyobbítással kombinálni, s egyidejűleg, egy műtét alatt elvégezni.

Az, hogy melyik megoldás a legoptimálisabb az Ön számára, tehát hogyan lehetne a legszebb, legtermészetesebb, leginkább az alkatához illő eredményt elérni, egy személyes konzultáció alkalmával derülne ki, melyre itt kérhet időpontot.

Üdvözlettel:

Dr. Fekete Attila

Plasztikai sebész, kézsebész és traumatológus szakorvos.


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Ági implantátumcseréje és karitatív missziók – TV2 Aktív

Kés alá feküdt a Miss Universe szépségkirálynő, Konkoly Ági, aki ezzel jótékonykodott is, hiszen a beavatkozást végző plasztikai sebész az egyik legszegényebb országban, Bangladesben segít a betegeken. A doktor Ági műtétének árát a missziójára fordítja, ugyanis szegényeket gyógyít majd a beavatkozás árából.

Kapcsolódó média tartalom

Saját zsírszövet átültetésével történő mellnagyobbítás

Jó hír azoknak, akiket eddig csak az tartott vissza a mellnagyobbító műtéttől, hogy nem akartak idegen anyagot (implantátumot) behelyeztetni a testükbe: már saját zsírszövet átültetésével is elvégezhető a beavatkozás! Akinek a természet kicsi melleket, de nagy hátsót, vagy erős combokat adott, az most már akár meg is cseréltetheti az előnytelenül elhelyezkedő zsírmennyiséget: a többletet a


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.