Megereszkedett fenék, fenékplasztika, combplasztika

2011-11-11

Kedves Doktor ur! Sajnos olyan alkatom van amivel nehéz mit tenni. Hiába fogyózom le is fogytam meg volt zsirszivásom is de a fenekem alatt log meg van ereszkedve a bőr.Egész testen elég laza a kötöszövetem. Járok tornázni de nem igazan segit csak a fogyasban. Ezért érdekelne a combplasztika. Tehát nekem log a fenekem ugy, mint valakinek a melle. Ha felhuzom a bört és kifeszitem normálisra vált. Ezt meg lehetne oldani műtétel?Mekkora heg lenne? Mennyire látszatos? Ennél nincs olyan mint a mellnél hogy belső felvarras ami nem nagyon látszik? köszönöm: Móni


dr. Pataki Gergely

Kedves Móni !

Igen ! A problémára van műtéti megoldás. Ezt az eljárást hívják fenékplasztikának/combplasztikának. A bőr megfeszítése és előzetes tervezés után a felesleget eltávolítjuk. Zsírszívással is lehet a feneket formálni, bár az Ön esetében valószínűleg nem ez a megoldás. Fenékplasztikáknál (megereszkedett fenéknél) úgy is lehet eljárni, hogy fenékimplantátumot, vagy hyaluronsavat juttatunk a szövetek közé és ezzel feszítjük meg a bőrt ill. formázzuk a feneket. Az eljárásokkal szép eredményt lehet elérni. A heg mérete több mindentől függ : ezt egy konzultáción tudnám kimérni, esetleg berajzolni.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Testünkről és a plasztikai sebészetről – az Elle Magazin cikke

Testünk tükrében A plasztikai sebészeti szakma gyógyító lehetőségeiről kérdezte az ELLE dr. Pataki Gergelyt. Szervezetünk öngyógyulási képessége, önkorrekciója páratlan – mondja dr. Pataki Gergely, plasztikai sebész… – A plasztikai sebészet az orvoslás egyik legdinamikusabban fejlődő szakterülete és korábban hihetetlennek gondolt lehetőségeket ad az emberiségnek. Helyreállít és fiatalít, mert az elvárások egyre nagyobbak és a szépségideál

Kapcsolódó média tartalom

Pataki doktor a sajátzsír-beültetésről és a plasztikai sebészetről a Hír TV Gyógyhír című műsorában

Dr. Pataki Gergely több, mint egy évtizede kezdett el foglalkozni a saját zsírszövet átültetésével. Saját eredményes technikát dolgozott ki, ennek alkalmazása már mindennapos a páciensek ellátásában. Ennek alkalmából készített riportot a Hír TV Gyógyhír című műsora.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.