Lógó mellek

2011-02-21

Tisztelt doktor Úr! 37 éves vagyok, 5 gyereket szültem. Sajnos mindegyikkel csak hiztam és már nem birok a tükörbe nézni. A melleim sajnos lassan a hasmig lógnak és a hasomról még nem is beszélek. Van e a társadalom biztosításommal valamilyen lehetőségem plasztikai műtétre? És arra, hogy betegyenek nekem pl gyomor szükitöt? A gyerekeim mondják "anya te vagy a legszebb", de ez a sok felesleg háj engem már lassan depissé tesz. Kérem segitsen ha tud! köszönöm! Melcsy


dr. Pataki Gergely

Kedves Melcsy !

A plasztikai sebészet olyan változtatásokra teremt lehetőséget, melynek célja a test és lélek, valamint a környezet természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. A modern plasztikai sebészeti eljárások, a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak, és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

De nem biztos, hogy az első lépés a plasztikai sebészet. Életmód és táplálkozásmódosítással jó eséllyel megszabadulhat a felesleges kilóktól. A gyomorgyűrű is szóba jöhet a fentiek sikertelensége esetén, megfelelő indikációnál. Ezt követően lehet szerepe a plasztikai sebésznek.

Mutassa meg Magát egy plasztikai sebésznek és könnyebben tudunk tanácsot adni !

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Kiskegyed Klinika – Szülés utáni helyreállító műtétek kismamáknak

A Mommy Makeoverről, avagy a szülés utáni helyreállító műtétekről kismamáknak.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.