Lógó mell

2011-08-21

Tisztelt Doktor Úr!Két pici gyermek édesanya vagyok akik 3,5 és 1,5 évesek.Sajnos a terhességeim az átlagnál jobban megviselték a testemet. A szülés óta lefogytam 30kg, ami még tovább súlyosbította a helyzetet. Képtelen vagyok önmagamat elfogadni. A legrosszabbul a melleim érintenek. Teljesen ellaposodtak ...a kérdésem az lenne, hogy ilyen esetekben milyen lehetőségek vannak? Csak privát klinikán tudom megműttetni magam vagy vannak olyan esetek amikor lehet tb finanszírozás igénybe venni? Köszönettel,Krisztina


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Értem és megértem Önt. Először is gratulálok a gyermekekhez ! A plasztikai sebészet segíthet (újra)megtalálni a harmóniát teste és lelke között.
A leírása szerint nagy valószínűséggel egy implantátumbehelyezéssel egybekötött mellfelvarrásra lenne szüksége. (erre utal az “ellaposodás” és a “lógás”). Ezt a műtétet nem támogatja a TB.
Országszerte főként magánklinikájuk, vagy magánpraxisuk keretein belül plasztikai sebész kollégák végzik ezeket a műtéteket. Forduljon plasztikai sebészhez bizalommal.

Amennyiben megtisztel a bizalmával én is szívesen segítek !

Minden jót kívánok !

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Kiskegyed Klinika – Szülés utáni helyreállító műtétek kismamáknak

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész a “mommy makeover”- ről, avagy a szülés utáni helyreállító műtétekről kismamáknak. “Sosem leszek már a régi! – sóhajt fel titokban sok anyuka a tükörbe nézve. A gyermekvállalás az anyukák alakjában is változásokat okoz, némelyek esetében ezek a változások kellemetlenebbek a szokásosnál és maradandónak bizonyulnak. Nem muszáj együtt élni az elfogadhatatlannak