Implantátum mérete

2011-11-01

Kedves Doktorúr! Mi volt a legnagyobb méretű implantátum mell amit ön berakott valakinek? És a hölgy kb hany kgos volt. Köszönettel: timi


dr. Pataki Gergely

Kedves Timi!

Utánanéztem, 850 cc -s implantátum volt, 86kg volt a hölgy.
Ez a beavatkozás két lépcsőben történt, mivel általában nem lehet egyszerre ekkora implantátumot behelyezni. A szöveteket ki kell tágítani előtte. Tehát a hölgynek 500 cc-s implantátumát cseréltük nagyobbra.
Brazíliában és az USA-ban részt vettem 1000 ml- feletti implantátumbeültetésen is.
Egy ilyen műtét speciális veszélyekkel járhat, egy ilyen méretű implantátum különleges gondoskodást igényel műtét után is. (Speciális éjjel-nappal viselendő melltartó )

Testünk anatómiai tulajdonságai, testmagasság, mellkasszélesség mellett sok egyéb tényező határozza meg azt, hogy mekkora maximális implantátumméretet lehet behelyezni. Pl: a bőr elaszticitása, vastagsága, az alatta elhelyezkedő zsírszövet vastagsága és sok más tényező, pl. a páciesn kora is.

Ha nagy implantátumban gondolkodik, jöjjön el egy konzultációra és kimérjük, hogy mekkora fér be, mekkora az, ami esztétikailag kielégítő az Ön számára, ill. elfogadható plasztikai sebészeti mércével is.
Természetesen más és más mindenki számára a “szép” megítélése is.

Minden jót !

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Saját zsírszövet átültetésével történő mellnagyobbítás

Jó hír azoknak, akiket eddig csak az tartott vissza a mellnagyobbító műtéttől, hogy nem akartak idegen anyagot (implantátumot) behelyeztetni a testükbe: már saját zsírszövet átültetésével is elvégezhető a beavatkozás! Akinek a természet kicsi melleket, de nagy hátsót, vagy erős combokat adott, az most már akár meg is cseréltetheti az előnytelenül elhelyezkedő zsírmennyiséget: a többletet a


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.