Implantátum méret váltás

2020-04-22

Tisztelt Klinika! Ha valaki az 1. műtét után egy kicsi implantátumot kap, és nagyobbat szeretne a későbbiekben, azt mikor lehet kicseréltetni a leghamarabb újabb műtéttel? Köszönettel, Lilla


PMA

Kedves Lilla!

Klinikánkon a személyes konzultáció alkalmával plasztikai sebészünkkel közösen választják ki az implantátum típusát, méretét, formáját, így nagyon nagy valószínűséggel a műtétet követően annak méretét megfelelőnek fogja találni. Ha nem így lenne, valószínűleg nem épült volna ilyen módon ki elégedett pácienseinkből klinikánk pacientúrája.

Egy ilyen műtét – amellett, hogy Klinikánkon rutin műtétnek számít – olyan jelentős műtét, amit nem ajánlott ismételgetni, ezért fontos a precíz, jól átgondolt választás. A kimérést, a közös választást Pataki doktor és munkatársai többszörösen visszaellenőrzik. Minden nagy műtétnek vannak kockázatai, továbbá hosszabb időbe telik, amíg a szervezet teljesen regenerálódik egy ilyen beavatkozás után. Amennyiben mégis mindenképpen szükségessé válna implantátum csere, a két műtét között minimum 4-6 hónapnak el kell telnie.

Tehát azt javasoljuk Önnek, hogy bárhol végzik mellplasztikai műtétjét, azt megelőzően körültekintően válassza ki orvosával együtt az Önnek legmegfelelőbb implantátumot, hogy aztán hosszú évekig biztosítsa magának a kívánt eredményt, további beavatkozás szükségessége nélkül.

Üdvözlettel,

Andrea

a Premium Plasztikai Sebészet asszisztense


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Mellplasztikai műtétek

Itt tájékozódhat a különböző mellplasztikai beavatkozásokról: pl. mellnagyobbítás implantátummal vagy saját zsírral, mellfelvarrás és kombinált műtétek.

Kapcsolódó média tartalom

Mire kell figyelni egy implantátumcserénél?

Riportrészlet Konkoly Ágnessel és dr. Pataki Gergellyel a mellimplantátum cseréjénél legfontosabb körülményekről, tényezőkről.

Kapcsolódó média tartalom

Ági implantátumcseréje és karitatív missziók – TV2 Aktív

Kés alá feküdt a Miss Universe szépségkirálynő, Konkoly Ági, aki ezzel jótékonykodott is, hiszen a beavatkozást végző plasztikai sebész az egyik legszegényebb országban, Bangladesben segít a betegeken. A doktor Ági műtétének árát a missziójára fordítja, ugyanis szegényeket gyógyít majd a beavatkozás árából.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.