Hasplasztika és mellplasztika szülés után

2016-01-07

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos diétával és sporttal sem sikerült visszanyerni a szülés előtti alakomat, a hasam még egy év elteltével is lóg. A mellemen ráadásul nyomot hagyott a szoptatás, így nagyon nem vagyok megelégedve a tükörképemmel. Mit javasol, melyiket érdemes előbb korrigálni? Válaszát előre is megköszönve, Bernadett


dr. Pataki Gergely

Kedves Bernadett!

Rengeteg kismama fordul hozzánk hasonló gondokkal. Nekik ajánljuk komplex plasztikai sebészeti beavatkozáscsomagunkat, a Mommy Makeover-t, amely minden esetben egyénre szabott műtéteket és kezeléseket jelent.

A várandósság valóban megváltoztathatja a hasfal szerkezetét az izmok szintjén úgy, hogy azt csak műtéttel lehet korrigálni – fogyókúrával és mozgással sajnos nem. Hasplasztika során azonban mindezt helyre tudjuk hozni, sőt az esetleg időközben kialakult köldöksérvet is.

mellplasztika történhet egy műtéti időpontban a hasplasztikával. A keblek állapotától függően mellnagyobbítástmellfelvarrást vagy mellkisebbítést végzünk. A nagyobbítás lehetséges sajátzsír-átültetéssel, amihez más testtájról zsírleszívással (általában hasról vagy combról) nyerjük a szöveteket.

(A Mommy Makeover része igény szerint még comb- és karplasztikafenékplasztikaintim plasztika, illetve arcfiatalítás is lehet.)

Várjuk a konzultációra!

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Kiskegyed Klinika – Szülés utáni helyreállító műtétek kismamáknak

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész a “mommy makeover”- ről, avagy a szülés utáni helyreállító műtétekről kismamáknak. “Sosem leszek már a régi! – sóhajt fel titokban sok anyuka a tükörbe nézve. A gyermekvállalás az anyukák alakjában is változásokat okoz, némelyek esetében ezek a változások kellemetlenebbek a szokásosnál és maradandónak bizonyulnak. Nem muszáj együtt élni az elfogadhatatlannak