Hasplasztika és mellplasztika szülés után

2016-01-07

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos diétával és sporttal sem sikerült visszanyerni a szülés előtti alakomat, a hasam még egy év elteltével is lóg. A mellemen ráadásul nyomot hagyott a szoptatás, így nagyon nem vagyok megelégedve a tükörképemmel. Mit javasol, melyiket érdemes előbb korrigálni? Válaszát előre is megköszönve, Bernadett


dr. Pataki Gergely

Kedves Bernadett!

Rengeteg kismama fordul hozzánk hasonló gondokkal. Nekik ajánljuk komplex plasztikai sebészeti beavatkozáscsomagunkat, a Mommy Makeover-t, amely minden esetben egyénre szabott műtéteket és kezeléseket jelent.

A várandósság valóban megváltoztathatja a hasfal szerkezetét az izmok szintjén úgy, hogy azt csak műtéttel lehet korrigálni – fogyókúrával és mozgással sajnos nem. Hasplasztika során azonban mindezt helyre tudjuk hozni, sőt az esetleg időközben kialakult köldöksérvet is.

mellplasztika történhet egy műtéti időpontban a hasplasztikával. A keblek állapotától függően mellnagyobbítástmellfelvarrást vagy mellkisebbítést végzünk. A nagyobbítás lehetséges sajátzsír-átültetéssel, amihez más testtájról zsírleszívással (általában hasról vagy combról) nyerjük a szöveteket.

(A Mommy Makeover része igény szerint még comb- és karplasztikafenékplasztikaintim plasztika, illetve arcfiatalítás is lehet.)

Várjuk a konzultációra!

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

Plasztikai sebész és sebész szakorvos


Kapcsolódó műtét / beavatkozás

Test és végtagok formálása

Itt tájékozódhat a test és a végtagok formálását célzó plasztikai műtétekről és beavatkozásokról, pl. zsírleszívás, sajátzsír-visszatöltés, hasplasztika, Mommy Makeover, fenékformálás.

Kapcsolódó média tartalom

Mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak? Mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye? Miért fontos a minőség?

Dr. Pataki Gergely egyik specialitása az esztétikai műtéteken belül a mellplasztika, több szépségkirálynő és ismert modell alakját varázsolta szebbé, és rendszeresen ültet be implantátumot sportolóknál is. Arról kérdeztük, hogy mi a titka a tökéletes mellnagyobbításnak, mi mindenen múlhat egy mellplasztika eredménye, továbbá arra, hogy mi lehet a hosszú távon az elégedett páciens és egy elégedett páciensekkel

Kapcsolódó média tartalom

Kiskegyed Klinika – Szülés utáni helyreállító műtétek kismamáknak

A Mommy Makeoverről, avagy a szülés utáni helyreállító műtétekről kismamáknak.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.